Casper Excalibur G900 Power bank ile şarj edilebilir mi?

TrUmutCan

Hectopat
Casper Excalibur G900 dönüştürücü ile Power bankla şarj edilebilir mi? Çok fazla güç Volt amper işlerinden anlamıyorum.
Powerbank bu Xiaomi Redmi 20000 Mah Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - USB-C Fiyatı

Powerbankın güç bilgileri 12V / 1.5A, 9V / 2.1A böyle
Casper Excalibur'un güç bilgileri: 180W, 230W 19.5V 11.8A, 19.5V 9.23A Böyle

Bu powerbankla olmaz başka powerbankla olur derseniz sorun değil. Çok pahalı olsa bile sorun değil ama powerbank ile şarj olmazsa benim için büyük sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu arkadaşımız elektrik kesintisi için değilde cafede 4 5 saat otururken laptopunun şarjının bitmemesini istiyor ve ayrıca Ups ler çok büyük olmuyormu
hocam çok çok büyük değil, fakat Powerbank dediğiniz alet bir şarj aleti kadar güç verir arkadaşın dediği gibi 12Volt . Fakat arkadaşın yanlışı laptopun şarj aleti 19.5 Volt çıkış veriyor , önemli olan giriş değerleri. Prizden girişini aldığı için zaten 220Volt bir giriş değeri sağlamanız gerekiyor ki doğrudan Powerbank ile çalıştırabilesiniz(şarj aleti üzerinde oynama yapılmadığını ve şarj aletinizin yuvarlak uçlu standart kablolardan olduğunu varsayıyorum). Bu da çok büyük bir değer Powerbank için.

Edit: dönüştürücü yazısını şimdi gördüm, dönüştürücü ile yapabilirsin mesela usb-type c şeklinde bir dönüştürücü ve bilgisayarın type c ile sarj oluyorsa denenebilir, fakat yine de 10 Amper çıkış değeri veren bir Powerbank bulmanız gerekecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı