Elektronik Casper Excalibur i5-12450H 32GB RAM 1TB NVME SSD GEN4 8GB RTX4060 27.999 TL

Şu Casper'a para verenler ne yaşıyor merak ediyorum, dünyada son alınacak markalar listesine girer.

Bu bakış açıları bana çok komik geliyor çünkü evine hiç mi yerli marka ürün sokmadın ? Acaba diye düşünmeden geçemiyorum. Ülkenin yerli malı hangi markası olursa zaten biraz çekiniyor insan ama alan ile dalga geçecek seviyeye geleni ilk defa görüyorum. Bu markar çok eski, isteyerek veya istemeyek alan oluyor illaki, sizin yorumunuz fazla tartışmaya açık bir düşünce.
 
Bu bakış açıları bana çok komik geliyor çünkü evine hiç mi yerli marka ürün sokmadın? Acaba diye düşünmeden geçemiyorum. Ülkenin yerli malı hangi markası olursa zaten biraz çekiniyor insan ama alan ile dalga geçecek seviyeye geleni ilk defa görüyorum. Bu markar çok eski, isteyerek veya istemeyek alan oluyor illaki, sizin yorumunuz fazla tartışmaya açık bir düşünce.

Mesele Türk malı olup, olması değil, sürekli bozulan arıza veren bir mala para bayılmayı seviyorsanız buyurun alın. Ona bakarsanız Turbox'da Türk malı onu da alın öyleyse.
 
Mesele Türk malı olup, olması değil, sürekli bozulan arıza veren bir mala para bayılmayı seviyorsanız buyurun alın. Ona bakarsanız Turbox'da Türk malı onu da alın öyleyse.
Şuan bu fiyat para bayılmaya girdiğini düşünmüyorum. Dolar 19'ken 25-28 arası olan cihaz, dolar 32 oldu 28 e satılıyor. Ve en son kullandığınız Casper ürünü ve olumsuz deneyimlerinizi aktarın ki olabildiğince ciddiye alalım "Şu Casper'a para verenler ne yaşıyor merak ediyorum, dünyada son alınacak markalar listesine girer " cümleni . ( Evet sorunları olduğu doğru ama senin bu ürünü ölecek olsan bile almıyacak tavrının sebebini merak ediyorum. )
 
Şu an bu fiyat para bayılmaya girdiğini düşünmüyorum. Dolar 19'ken 25-28 arası olan cihaz, dolar 32 oldu 28'e satılıyor. Ve en son kullandığınız Casper ürünü ve olumsuz deneyimlerinizi aktarın ki olabildiğince ciddiye alalım "Şu Casper'a para verenler ne yaşıyor merak ediyorum, dünyada son alınacak markalar listesine girer " cümleni. ( Evet sorunları olduğu doğru ama senin bu ürünü ölecek olsan bile almayacak tavrının sebebini merak ediyorum. )

Sorun şu hocam, sürekli arıza şikayeti ve müşteri memnuniyeti olmayan firmaya gerçekten fiyatı az diye ücret ödemek ister misiniz? Casper markası şikayetleri sayfalarca ve tonlarca sorunları varken alınması gereken marka-model değil.
Buraları okuyup göz atmanızı rica edeceğim. Technopat forumunda da bir ton şikayet mevcut bu markada.
 

Geri
Yukarı