Casper Excalibur laptop fan sesi

frenjan

Zeptopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia GTX 1650
İşlemci
Intel Core i5 9.Nesil
Laptop açılırken ve boşta çalışırken sağ taraftaki fandan tıkırtı gibi bir ses geliyor, diğer fan normal çalışıyor. Tamirciye verdim, fanı temizledi ve termal macunu yeniledi ama hala bu sorun devam ediyor. Sorunu nasıl giderebilirim, yardımcı olabilecek var mı? Alttaki bağlantıda bakabilmeniz için video bıraktım.

PC: Casper Excalibur g770.9300-B5H0X

Laptop açılırken ve boşta çalışırken sağ taraftaki fandan tıkırtı gibi bir ses geliyor, diğer fan normal çalışıyor. Tamirciye verdim, fanı temizledi ve termal macunu yeniledi ama hala bu sorun devam ediyor. Sorunu nasıl giderebilirim, yardımcı olabilecek var mı? Alttaki bağlantıda bakabilmeniz için video bıraktım.

PC: Casper Excalibur g770.9300-B5H0X

Hocam bende Casper Excalibur konsere arasında kaldım. Önerir misiniz bu markayı sorununuz için fan değişimi yaptırın belki fandan kaynaklanıyordur.

Hocam 1 yıl kadar kullanıyorum şimdiye kadar hiç sorunu yoktu ısinmaya başladıgi zaman içini açtım temizlik ve termal macun bakımını yaptım bir tek fan kısmında böyle sorun oluştu yani öneririm ama bakım yapacağın zaman garantiye gönder derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı