al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 489 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #11 dasinzi dedi: Şu an iade edebilecek bir durumda değilim bununla idare etmek zorundayım ileride zaten daha iyisini alacagım bunu 2. monitör yapmayı planlıyorum. Ben hoparlörü kullanamadım nasıl kullanacagımı anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girdiğin zaman sisteme tıkla ses'e gir ve cıkıs yerini seç,olması lazım. Dosya Ekleri 2023-12-13 (4).png 304,6 KB · Görüntüleme: 29
dasinzi dedi: Şu an iade edebilecek bir durumda değilim bununla idare etmek zorundayım ileride zaten daha iyisini alacagım bunu 2. monitör yapmayı planlıyorum. Ben hoparlörü kullanamadım nasıl kullanacagımı anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girdiğin zaman sisteme tıkla ses'e gir ve cıkıs yerini seç,olması lazım.
D dasinzi Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Aralık 2023 #12 al1han_7 dedi: Ayarlara girdiğin zaman sisteme tıkla Ses'e gir ve cıkıs yerini seç, olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptımda çalışmadı. al1han_7 dedi: Ayarlara girdiğin zaman sisteme tıkla Ses'e gir ve cıkıs yerini seç, olması lazım. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor herhalde ama ses gelmiyor. FalconPolat dedi: Yol yakınken monitörü iade et. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gittim kutusu açılmış ürünü iade alamayacaklarını söylediler. Son düzenleme: 14 Aralık 2023
al1han_7 dedi: Ayarlara girdiğin zaman sisteme tıkla Ses'e gir ve cıkıs yerini seç, olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptımda çalışmadı. al1han_7 dedi: Ayarlara girdiğin zaman sisteme tıkla Ses'e gir ve cıkıs yerini seç, olması lazım. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor herhalde ama ses gelmiyor. FalconPolat dedi: Yol yakınken monitörü iade et. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gittim kutusu açılmış ürünü iade alamayacaklarını söylediler.