A aposcofield Zeptopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 37 31 Ocak 2025 #1 Kullandığım monitör yaklaşık 15 yıllıktı bende bugün bu linkteki monitörü satın aldım. Oyunlarda performansı nasıl olur? CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025
Kullandığım monitör yaklaşık 15 yıllıktı bende bugün bu linkteki monitörü satın aldım. Oyunlarda performansı nasıl olur? CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR Fiyatı, Yorumları - Trendyol
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 Adında Excalibur varsa iyi olma olasılığı bayağı düşük.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 867 Çözümler 11 Yer İstanbul 31 Ocak 2025 #3 15 yıllıktan geçiyorsanız size yine güzel gelecektir fakat ghosting sorunu olan bir monitör, o fiyata çok daha iyisi bulunurdu.
15 yıllıktan geçiyorsanız size yine güzel gelecektir fakat ghosting sorunu olan bir monitör, o fiyata çok daha iyisi bulunurdu.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #4 OutemuX dedi: 15 yıllıktan geçiyorsanız size yine güzel gelecektir fakat ghosting sorunu olan bir monitör, o fiyata çok daha iyisi bulunurdu. Genişletmek için tıkla... 15 yıllık monitörü tercih ederim hocam
OutemuX dedi: 15 yıllıktan geçiyorsanız size yine güzel gelecektir fakat ghosting sorunu olan bir monitör, o fiyata çok daha iyisi bulunurdu. Genişletmek için tıkla... 15 yıllık monitörü tercih ederim hocam
A aposcofield Zeptopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 37 31 Ocak 2025 #5 OutemuX dedi: 15 yıllıktan geçiyorsanız size yine güzel gelecektir fakat ghosting sorunu olan bir monitör, o fiyata çok daha iyisi bulunurdu. Genişletmek için tıkla... Ghosting sorunu pek çok markada olabilir diye düşünyorum ve bilgi sahibiyim fakat gerçekten çok mu kötü? efebatiin dedi: Adında Excalibur varsa iyi olma olasılığı bayağı düşük. Genişletmek için tıkla... detaylı açıklayabilirmisiniz efebatiin dedi: 15 yıllık monitörü tercih ederim hocam Genişletmek için tıkla... Başkan inan bana edemezsin, 59 Hz ghostingi Nirvana ekranda ölü piksel var 3 tane falan tahminen Samsung fakat ömrünün dolduğunu düşünüyorum.
OutemuX dedi: 15 yıllıktan geçiyorsanız size yine güzel gelecektir fakat ghosting sorunu olan bir monitör, o fiyata çok daha iyisi bulunurdu. Genişletmek için tıkla... Ghosting sorunu pek çok markada olabilir diye düşünyorum ve bilgi sahibiyim fakat gerçekten çok mu kötü? efebatiin dedi: Adında Excalibur varsa iyi olma olasılığı bayağı düşük. Genişletmek için tıkla... detaylı açıklayabilirmisiniz efebatiin dedi: 15 yıllık monitörü tercih ederim hocam Genişletmek için tıkla... Başkan inan bana edemezsin, 59 Hz ghostingi Nirvana ekranda ölü piksel var 3 tane falan tahminen Samsung fakat ömrünün dolduğunu düşünüyorum.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #6 Çöp panel yürüyen ghosting rezil marka kazık fiyat.
A aposcofield Zeptopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 37 31 Ocak 2025 #7 efebatiin dedi: Çöp panel yürüyen ghosting rezil marka kazık fiyat. Genişletmek için tıkla... Ghosting çıkarsa iade ederim onun için bir alternatifiniz var mıdır hocam 4 5 k arası?
efebatiin dedi: Çöp panel yürüyen ghosting rezil marka kazık fiyat. Genişletmek için tıkla... Ghosting çıkarsa iade ederim onun için bir alternatifiniz var mıdır hocam 4 5 k arası?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #8 aposcofield dedi: Ghosting çıkarsa iade ederim onun için bir alternatifiniz var mıdır hocam 4 5 k arası? Genişletmek için tıkla... Bence direkt iade edin Monitör olarak da 256F ya da 275F alabilirsiniz.
aposcofield dedi: Ghosting çıkarsa iade ederim onun için bir alternatifiniz var mıdır hocam 4 5 k arası? Genişletmek için tıkla... Bence direkt iade edin Monitör olarak da 256F ya da 275F alabilirsiniz.
A aposcofield Zeptopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 37 31 Ocak 2025 #9 efebatiin dedi: Bence direkt iade edin Monitör olarak da 256F ya da 275F alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 6k diyor hocam?
efebatiin dedi: Bence direkt iade edin Monitör olarak da 256F ya da 275F alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 6k diyor hocam?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #10 aposcofield dedi: 6k diyor hocam? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g255f-24-5-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,625869351.html
aposcofield dedi: 6k diyor hocam? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g255f-24-5-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,625869351.html