CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" monitör nasıldır?

Hocam şimdi iade olayınada baktım fakat olmuyor kargoya vermişler hemen aynı gün içerisinde zaman ayırdığınız için teşekkür ederim bir sorun çıkarsa bu alternatife yöneleceğim.

Farkli markalari tercih etmeniz daha saglikli olur.

Hocam çoktan siparişi verdim artık geldikten sonra sorun çıkartırsa mecbur iade edip üstteki arkadaşın önerdiği alternatife yönelmek durumundayım.

Monitör standı alırsın benim arkadaşımın abisinde var sıkıntısı yok dedi arkadaşım (bana güvenipte alırsan ben demedim onu herkesten herkese değişir gelip de bana hesap sorma)

Estağfurullah burada herkes fikir alışverişi yapıyor hesap sorma tarzı bir durum söz konusu bile değil fikriniz önemli benim için arkadaşınızın abisi başka bir sorun yaşıyor mu?

İade ettiniz mi bilmiyorum ama aynı monitör bende de var ilk aldığımda monitör aşağı bakıyordu dokunsam düşüyordu ayaklıktaki monitöre bağlanan demiri biraz yukarı doğru büktüm sonra düzeldi.

Millet çamur atıyor ama bende de aynısı var ghosting şansıma çıkmadı sırf Casper diye laf atmaları ayrı ironik ayakları şahsen iyi bende düşme falan da olmadı.

Millet çamur atıyor ama bende de aynısı var ghosting şansıma çıkmadı sırf Casper diye laf atmaları ayrı ironik ayakları şahsen iyi bende düşme falan da olmadı.
Bende ghosting azda olsa var sizde renkler nasıl bende film dizi izlerken karanlık sahnelerde siyah bölgelerde grileşme oluyor az da pixelleşiyor 1 tanede ölü pixelim var garantisi bitmeden servise yollayacağım.

Bende ghosting az da olsa var sizde renkler nasıl bende film dizi izlerken karanlık sahnelerde siyah bölgelerde grileşme oluyor az da pixelleşiyor 1 tanede ölü pixelim var garantisi bitmeden servise yollayacağım.

Açıkçası çok ayar kurcalamadım mod panelinden olduğu gibi kullanıyorum siyah bölgeler de bende bir şey yok diyebilirim ama ışık sızması bu modelde var maalesef garantisine yollayın bence de ölü pikseliniz varsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı