Casper Excalibur M.E27FHD-G 27" Ekran alınır mı?

Hocam herkes kötü yorum atmış ama VA panel ve 200 Hz. Çok iyi olması tabii ki beklenemez ama o fiyata değer. Bende aynısının 24 inç olanı var, aynı fiyata aldım arkadaşın dediğiyle.
VA panel olması bile alınmaması için bir neden. Hele Casper'ın. 200 Hz olacak diye saçma sapan ürünler almayın.
 
Herkes kötülemiş ama VA panel ve 200 Hz. Çok iyi olması tabii ki beklenemez ama o fiyata değer. Bende aynısının 24 inç olanı var, aynı fiyata aldım arkadaşın dediğiyle.
Ne yani birsürü sıkıntı çıkaracağını bilerek, birsürü sorunu olduğunu bilerek indirimde diye çöp bir monitör mü alacağız? Zaten 1 ay önce bu fiyattaydı ve yine önermiyorduk.
 
Normalde alamak ile almamak arasında tereddütlerim vardı şimdi kafam daha da karıştı :)

Kanka monitör şu an bende var, öncelikle monitör berbat tavsiye etmem, renkler canlı değil hatta şu an ekran bozuldumu ne oldu maviyi mor yaptı kanka öyle diyeyim. Monitöre çooook dikatli bakarsan bir de. Herhangi bir rengin aralıklarında hafif o rengin beyazlığı var. 200Hz de ekran mal oluyor bozulmalar gerçekleşiyor, ekranı 144Hz de kullanıyorum şu an bir sıkıntı yok. Ekranı çok hassas ufak darbelerde pixellerin açık renk olabilir hafif ona dikkat et. Eğer alacaksan git 1080p 60 Hz küçük LG ekran al daha iyi kanka vallaha bak. İleride 2 ekran yapmayı düşünürsen diye dedim şimdiki monitöründen memnunsundur inşallah, bunu iyi ki almamışım demen düşüncesiyle kanka. Saygılarımı sunuyorum iyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı