Casper Excalibur monitör alınır mı?

Senin bir tavsiyen var mıdır hocam keske bunu almak yerine sunu alsaydım dedigin bir monitor vs.

Max 7-8k hocam.

VA panel yerine kesinlikle IPS alırdım. Monitör olarak örnek veremem çünkü çok anlamıyorum :(

VA panel yerine kesinlikle IPS alırdım. Monitör olarak örnek veremem çünkü çok anlamıyorum :(

Düşük bütçede VA paneller kötü olsalarda 10kdan sonra çok güzel VA paneller çıkmaya başlıyor bir yandan haklısınız 4-5k bandına VA panel alınmaz.

Casper Excalibur 300Hz 1ms Full HD 400nit Fast VA Curved HDR10 oyuncu monitörü bu monitörü almayı dusunuyorum. Isınma veya baska bozukluklar yapar mı? Uzun süreli kullanacağım o yüzden uzun kullanımda uzer mi sizce? Önerilere de acıgım bildiginiz guzel monitorler varsa soyler misiniz?

Ekran kartın nedir?

Hakaret gibi gelebilir ama bilmediğiniz konularda keskin yargılarınız olmasın. Bende arabadan ne anlarım, ne bir şey derim.

O fiyatta VA yok eli yüzü düzgün.

Benim monitörümün bütçe değerinde VA eli yüzü düzgün olmadığı için yine o bütçem olsa VA almazdım demek istedim. Konu altında savaş çıktı bana karşı, estağfirullah teşekkür ederim hocam sıkıntı yok 😁

Benim monitörümün bütçe değerinde VA eli yüzü düzgün olmadığı için yine o bütçem olsa VA almazdım demek istedim. Konu altında savaş çıktı bana karşı, estağfirullah teşekkür ederim hocam sıkıntı yok 😁
Estağfurullah sizede hocam.

Şimdi insanlar bu tarz yorumları görüyor, birde G3 gibi çöpleri görüyor sonra "VA kötü, çöp." gibi algıları okuyor.
Yoksa bütçeye göre değişiyor durum.

7-8 bine güzel VA çıkıyor genede. Birde malum IPS'te Glow var, üstüne siyah renk kalitesi daha düşük. Oyüzden insan koyu görüntüleri önemsiyor ise VA altın oluyor.

Düşük bütçede VA paneller kötü olsalarda 10kdan sonra çok güzel VA paneller çıkmaya başlıyor bir yandan haklısınız 4-5k bandına VA panel alınmaz.

Ekran kartın nedir?

RX 5500XT hocam.

Estağfurullah size de hocam.

Şimdi insanlar bu tarz yorumları görüyor, bir de G3 gibi çöpleri görüyor sonra "VA kötü, çöp." gibi algıları okuyor.
Yoksa bütçeye göre değişiyor durum.

7-8 bine güzel VA çıkıyor gene de. Bir de malum IPS'te glow var, üstüne siyah renk kalitesi daha düşük. O yüzden insan koyu görüntüleri önemsiyor ise VA altın oluyor.

Genshin Impact, Wuthering Waves, ananta gibi hikaye temalı RPG oyunlar, Valorant gibi espor oyunlarında ve video duzenlemeleri yaparken kullanacağım o yüzden dusuk butceli ama iyi bir performansa sahip bir tane arıyorum o yüzden sormustum hocam.

Genshin Impact, Wuthering Waves, ananta gibi hikaye temalı RPG oyunlar, Valorant gibi espor oyunlarında ve video duzenlemeleri yaparken kullanacağım o yüzden dusuk butceli ama iyi bir performansa sahip bir tane arıyorum o yüzden sormustum hocam.
Renk doğruluğu çok önemli değilse (Kalitesi değil, doğruluğu.) ve Valorant'ı çok ciddi oynamıyorsanız VA paneller daha iyi olur görsel kalitesi ve siyah tonu ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı