Casper Excalıbur Oyun Performansı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya boş boş konuşmayın. Almıssın Casper en dandik bilgisayarını her yeni üretileni aynı sanıyorsun, bir kere hiçbirr bilgisayar üreticisiekran kartı, işlemci üretmiyor. Hepsi Nvidia veya Ati vs. alıp kendileri topluyor kasa ve birkaç olayı kendi üretiyor. Casper Excalıbur önce incele metal kasa ve işlemci İntel işlemcisi, ekran kartı Nvidia ekran kartı, paneli yapan LG, HDD üreticisi Toshıba, SSD Samsung üretmiş. Bunlar varken gidip bin lira fazla verip Asus mu alacam ? Bilgisayar şans ısıdır bütün laptoplar bozulma olarak aynıdır. Forumlarda oku Msi, Asus, Monster hepsinde arıza var o yüzden yanlış yönlendirme yapmayın.

Önce bir sakin konuş, bak ne demişim;

Ayrıca bana Casper' ı anlatma, 6 sene kullandım, ne mal olduğunu iyi biliyorum.

Bak moralini bozmak istemem, yada hayallerini yıkmak...

Sistemin hayırlı olsun, güle güle sıkıntısız kullan...

Bak ben sana ''saygılı ve edepli'' bir şekilde anlamatya çalışırken sen bana ''boş boş konuşma'' diyorsun...

Bunlar varken gidip bin lira fazla verip Asus mu alacam ?,

Monster ürünlerinde rahat MSİ ve ASUS' a göre 1000 TL fark vardır, ayrıca soğutması Casper' a göre kat kat daha iyi.

Bilgisayar şans ısıdır bütün laptoplar bozulma olarak aynıdır. Forumlarda oku Msi, Asus, Monster hepsinde arıza var o yüzden yanlış yönlendirme yapmayın.

Neyin yanlış yönlendirmesi? Bak kardeşim, ben kullanmadığım ürün hakkında öneri ve yorum yapmam!

Şu forumda sor bakalım bir tane Casper ürünü öneren var mı?

Aldığın bilgisayarın fiyatı internette 4.700 - 4.500 arası. Arkadaşım yaz tatilinin başında Monster marka 980M laptopu 4200 TL' ye aldı? Sen düşün...

(Ayrıca yazdıklarını bir kontrol et. Hem ban yiyeceksin, hem de senin mesajı alıntıladığımdan ben ban yiyecektim. (y) )

Ayrıca mesajın ''Yanlış Bilgilendirme'' olarak uyarılmış... :D

Almıssın Casper en dandik bilgisayarını .

Aldığım bilgisayar Casper 4000 TL' lik NEO kod adlı ''çöp'' kutusuydu. Bu dandikse...

Bakın benim laptopu alalı şuan 1.5 ay oldu hiç bir sorun ile karşılaşmadım soğutması gayet başarılı ayrıca bütün zorlayıcı oyunları denedim. GTA 5, BHF Hardline, ACC Sydincate hepsinde sıcaklık 70 dereceye ulaşıyor maksimum ayrıca oyunları kasmadan en yüksek ayarlarda 1920*1080 panel de oynayabiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı