Casper Excalibur siyah ekran

Layza

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Bugün 2 aylık Excalibur bilgisayarımda siyah ekran hatası aldım. Ders videosu izliyordum sayfa değiştirmek için alt + Tab tuşuna bastığım anda hemen siyah ekran verdi. Güç düğmesinde ışık yanıyor, klavyedeki ışıklar da. İnternetten de araştırdım ama bir türlü soruna çözüm bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.

Bunun için açılmış konu mevcut;

Öncelikle merhaba.
Bugün ders 2 aylık Excalibur bilgisayarımda siyah ekran hatası aldım. Ders videosu izliyordum sayfa değiştirmek için alt + Tab tuşuna bastığım anda hemen siyah ekran verdi. Güç düğmesinde ışık yanıyor, klavyedeki ışıklar da. İnternetten de araştırdım ama bir türlü soruna çözüm bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.

Bana bir iletişim için bir DC veya mail atar mısın bende de aynı bilgisayar var. Yardımcı olurum.

Bunun için açılmış konu mevcut;
Evet açılmış, teşekkür ederim ama burda bir çözüm yok. Benim hâlâ ekranım siyah kapatıp açtım hâlâ aynı durumda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı