Çözüldü Casper Excalibur Type-C'den USB'ye çoklayıcı kullanırken açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ffKaan

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarın Power tuşuna bastığımda üstündeki ışık yanıyor 5 saniye ve ardından sönüyor, tekrar yanıyor böyle bir döndü.
Okuduğuma göre statik elektrikten kaynaklanıyormuş, kalitesiz USB'lerden kaynaklanıyormuş vs.
benim taktığım aparat tip C'den USB'ye 4 USB çıkışı veriyor. Bilirsiniz telefonlara takılan kulaklık için. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum cihazımda 2 USB portu vardı yetmiyordu ve beni engelliyordu o yüzden klavye fan için onu kullanıyordum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sayın mod ekibi USB çoklayıcıdan dolayı olduğunu söylemedim olabilir dedim. Sorunumu anlatmıştım ve sorunum başlıkta net bir şekilde yazıyordu. Neden uyarı verdiniz ve başlığı değiştirdiniz. Yaz sıcağının etkisi ve okumadığınızdan dolayı sanırım.

Sorunumu şöyle çözdüm.
Power'e arka arkaya 15-20 defa bastım,
Power tuşuna 20-25 saniye basılı tuttum birçok kez, ardından 30 dk gibi bir süre geçti sorunum çözüldü.
USB çoklayıcı yı bir süre kullanmayacağım 1 hafta kadar sorun tekrar yaşanmazsa veya yaşanırsa ekleyeceğim.
Bilgisayarın Power tuşuna bastığımda üstündeki ışık yanıyor 5 saniye ve ardından sönüyor, tekrar yanıyor böyle bir döndü.
Okuduğuma göre statik elektrikten kaynaklanıyormuş, kalitesiz USB'lerden kaynaklanıyormuş vs.
benim taktığım aparat tip C'den USB'ye 4 USB çıkışı veriyor. Bilirsiniz telefonlara takılan kulaklık için. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum cihazımda 2 USB portu vardı yetmiyordu ve beni engelliyordu o yüzden klavye fan için onu kullanıyordum.
Aparat arızalanarak USB voltajına kısa devre yaptırıyor olabilir.

Hocam sanırım bimden aldığınız polosmart marka coklayici. Aynısını ben de kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım başka cihazlarda denediniz mi veya bilgisayar açıkken takınca ne tepki veriyor? Belli thunderbolt destegi aynı değildir ve bu yüzden cihaz kendini kapatıyor olabilir. Bu aparat bendeki amd loq laptopda çalışmıyor Mac minide telefonda sorunsuz çalışıyor

Sayın mod ekibi USB çoklayıcıdan dolayı olduğunu söylemedim olabilir dedim. Sorunumu anlatmıştım ve sorunum başlıkta net bir şekilde yazıyordu. Neden uyarı verdiniz ve başlığı değiştirdiniz. Yaz sıcağının etkisi ve okumadığınızdan dolayı sanırım.

Sorunumu şöyle çözdüm.
Power'e arka arkaya 15-20 defa bastım,
Power tuşuna 20-25 saniye basılı tuttum birçok kez, ardından 30 dk gibi bir süre geçti sorunum çözüldü.
USB çoklayıcı yı bir süre kullanmayacağım 1 hafta kadar sorun tekrar yaşanmazsa veya yaşanırsa ekleyeceğim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı