Casper Excalibur vs Monster Abra A7 V7.1

Özelden yazamıyorum hocam. İzin vermiyor sistem
Zamanın olduğunda buradan yaz o zaman kardeşim, sonuçta sen kullandın ve bu senin görüşün, dünya farklılıklarla güzeldir bu yüzden kimseyi takmadan kendi özgün fikirlerini yaz gitsin . Emin ol bende bu görüşleri merak ediyorum zaten, çekinmeden gocunmadan harfiyen okuyorum zaten :) :) .

Zamanın olduğunda buradan yaz o zaman kardeşim, sonuçta sen kullandın ve bu senin görüşün, dünya farklılıklarla güzeldir bu yüzden kimseyi takmadan kendi özgün fikirlerini yaz gitsin . Emin ol bende bu görüşleri merak ediyorum zaten, çekinmeden gocunmadan harfiyen okuyorum zaten :) :) .
Dostum cihazı aldım. Çok memnunum diyebilirim. G600 ün kasası çok ince ve hafif bir cihaz. 2 adet fan var. Ancak cihazın ısındıgını hissediyorsun. Klavyenin sağ tarafı ısınıyor. Performansından ödün vermiyor. Fiyatı pahalı deniliyor ama malzeme kalitesi oldukça iyi. Windows 10 lisansı da mevcut içinde. Herkes casper kötü ısınıyor performans alamazsın diyor. Ama katılmıyorum. Bu kitle yüzünden kendi markamız ilerleyrmiyor. Evet kendi markamız da sayılmaz. Ekran kartı samsung ssd samsung ramler kingston hdd toshiba ama türkiye çatısı altında argeye sahip bir firma. Performansından kesinlikle ödün vermiyor. Günümüz oyunlarını yüksek ayarlarda kasmadan donmadan oynayabiliyorum. Ayrıca cihazın arayüzü de çok hızlı. Müşteri destek ekibi de gayet iyi. Cihazın ısındıgını söyledim. Uzaktan baglantıyla bikaç yazılımsal bios ayarı yaptılar. Ve düzeldi. Ekran kartı 80 derecelerde gezerken şimdi 65 i geçmiyor. Yani brn mrmnunum dostum. Yenisi çıksın onu da alırım. Msi asus kazanacağına casper kazansın ki bir yerlere gelebilsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı