Çözüldü Casper Excalibur Windows 11 kurulumu sırasında internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdem2852

Centipat
Daha fazla  
32 GB bir USB'nin içine Windows 11 ISO atmıştım ve G870e kuruyordum. Sonra internete bağlanma ekranı geldi ama bilgisayar interneti görmüyor ve internetsiz bu ekran geçilmiyor. Teknik servis ile görüştüm ve bana USB'yi çıkartıp kutunun içinde gelen USB ile kurulum yapmamı söylediler. Sizce şak diye kurulumun internet seçme kısmında USB'yi çekmek veya gücü kapatmak mantıklı mı? Daha güvenilir bir yoku yok mu bu kurulumu iptal etmenin? Geri tuşu da yok bu arada.

Çözüm

Shift ve F10 tuşuna bastıktan sonra gelen CMD'ye OOBE\BYPASSNRO komutunu yazdıktan sonra deneyebilir misiniz?
İnternet ekranını atlamak için ISO dosyasını yeniden kurmanız ve onu değiştirmeniz lazım.

Shift ve F10 tuşuna bastıktan sonra gelen CMD'ye OOBE\BYPASSNRO komutunu yazdıktan sonra deneyebilir misiniz?

Çözüm
gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. Beni büyük bir sorundan kurtardınız; kurulum bitti ve windowsu sorunsuz yükledim. Ayrıca dediklerinin aksine laptop ile beraber gönderdikleri flaşın içinde windows11 falan yoktu. Sadece tahmin ettiğim gibi sürücüler ve windows 11 kurmak için bir kılavuz vardı. İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…