Casper F500 alınır mı?

Casper alınmaz hocam ayrıca güç olarak HP daha üstün.
Casper neden alınmaz,Türk markası olduğu için mi? Sıcaklık dar alanda kısıtlı soğutma ile her laptopda vardır.Bende Asus Rog gaming laptop kullanıyorum bu bile ısınıyor.Sıcaklık takıntın varsa masaüstü kullan.Aşırı oyuncu biri değilsen Casper rahatlıkla işini görür.

Casper neden alınmaz, Türk markası olduğu için mi? Sıcaklık dar alanda kısıtlı soğutma ile her laptopta vardır. Bende ASUS ROG Gaming laptop kullanıyorum bu bile ısınıyor. Sıcaklık takıntın varsa masaüstü kullan. Aşırı oyuncu biri değilsen Casper rahatlıkla işini görür.

İyi salladınız. Isınıyor demek diğer laptopların ısınmadığı anlamına gelmiyor ısınıp 100 derecelere varıyor termal throttle yapıyor. Kasa kalitesidir halkı kazıklamak için yerlerde.

İyi salladınız. Isınıyor demek diğer laptopların ısınmadığı anlamına gelmiyor ısınıp 100 derecelere varıyor termal throttle yapıyor. Kasa kalitesidir halkı kazıklamak için yerlerde.
Her marka laptop kullanmış biri olarak bana göre sıcaklıkda hiçbirinin bir diğerine aynı kategoride bir üstünlüğü yok. Kasa kalitesine gelince dökülen asuslar,msi'lar,acer,dell'ler biliyorum.Çok da eski nesil olmadıkları halde.Bir mühendis olsan ve Casper'da, Monster'da çalışsan sende elinden gelenin en iyisini yaparsın.

Casper neden alınmaz, Türk markası olduğu için mi? Sıcaklık dar alanda kısıtlı soğutma ile her laptopta vardır. Bende ASUS ROG Gaming laptop kullanıyorum bu bile ısınıyor. Sıcaklık takıntın varsa masaüstü kullan. Aşırı oyuncu biri değilsen Casper rahatlıkla işini görür.

Casper diğerlerinden fazla ısnır ve Clevo kullanır. Clevo'yu araştırabilirsin.

Clevo'yu Alman Medion markasıda MSI'da kullandı. Her model Clevo değildir.

Casper Excalibur da bile Clevo'yu kullanıyor. S500'ü denedim eve malzeme güzel ama aynı fiyata daha iyisi varken neden Casper alayım? İnsanlar yıllardır Casper'dan çekmiyor mu? Çokça geçerli önermeme sebebi varken neden hala bunu önermeye devam ediyorsunuz?

Her marka laptop kullanmış biri olarak bana göre sıcaklıkda hiçbirinin bir diğerine aynı kategoride bir üstünlüğü yok

Şidmi bir ROG STRIX ile bir G900 aynı mı soğutmaya sahip? Hayır tabii ki. Biri 11800H'ı 90+ çalışıtırıyor diğeri 12900HX i.

Casper Excalibur da bile Clevo'yu kullanıyor. S500'ü denedim eve malzeme güzel ama aynı fiyata daha iyisi varken neden Casper alayım?
Aynı fiyata daha iyisi sıfır olarak ne varmış bende merak ettim.İkinci eli aklından bile geçirme.

Aynı fiyata daha iyisi sıfır olarak ne varmış bende merak ettim.İkinci eli aklından bile geçirme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı