Casper F600.7200-8T45t-s laptopa 16+8 GB RAM takılır mı?

Benim eski laptopumda RAM'lerin olduğu kısım için kapak vardı acaba o yok muydu böyle sökmeniz gerekti :D attığım RAM'i alıp takabilirsiniz iyi Sosyaller.
ya nasıl bir laptopsa altına kapak gibi koymuşlar hdd değişecek ssd aldım geliyor komple kapak sökülecek alttaki, ram alacam takacam yine komple attaki kapak sökülüyor anlamadım ya vaz geçemiyorum keretadan da kanım çok ısındı bilgisayar fiyatları da uçtu gitti ssd ve ram ile hayata döndürecem tekrardan.


Bu ürünü buldum benim laptobumda ki ram ile aynı marka aynı özelliklerde 16gb ram fiyatıda attığınız sitedekilerden daha uygun ayrıca bir de amazondan almak istedim problem oluşursa hiç uğraşmadan iade ederim.

Şimdi ben bu ramı aldığımda direk takıp bilgisayarı başlatmam yeterli değil mi farklı bir ayar yapılmıyor? Ayrıca woltage 1.5v yazıyor özelliklerinde bu üstte attığım ramın ama isminde 1.2v yazıyor problem olmaz sanırsam

Benim bir şey dikkatimi çekti ürün boyutları benimkiyle farklı sorun olmaz demi :D
1664792703814.png

1664792716116.png
 
Son düzenleme:

16+8 GB olur ama render felan almıyorsan 8+8 yapsan yeterli.
Render falan alırım diye düşünüyorum hep bu ram sıkıntısı yüzünden o tür programları kullanamadım almışken yükseği olsun diye düşündüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı