Casper F600 SSD Takma

Jesse Faden

Megapat
Yer
Executive Sector - Central Executive
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen™5 3600X - Gigabyte B450m S2H - Gigabyte RTX 2060 - 2X Corsair Vengeance 8GB 3200Mhz - XPG SX8100 512GB - Samsung 860 EVO 250GB - WD 1TB - Corsair VS550 550W 80+ Bronze - Corsair Carbide Spec 05 - ID Cooling SE 224 XTS - Asus VG249Q 23,8'' - Windows 11 Stable Channel - Samsung Galaxy S21+ 5G 256 GB Black
Meslek
Director
İyi forumlar herkese. Burada yeniyim bu yüzden konuyu nereye açacağımı bilmiyordum kusuruma bakmayın.
Konumuza gelecek olursam Casper F600 i5 7200U 8 GB Gold ürüne sahibim. Bilgisayarın harddiskinin yavaş olmasından dolayı SSD takmak istiyorum. Araştırmalarım sonucu M.2 SSD takabileceğimi öğrendim fakat aklıma takılan bir şey var. NVMe mi yoksa SATA SSD mi almalıyım? Bu konuda yardım bekliyorum. Eğer bu cihaz ile SSD kullananlar varsa onlar da hangi ürünü kullandıklarını belirtirlerse çok mutlu olurum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki de NVMe daha üstün bunu biliyorum. Benim asıl merak ettiğim bilgisayarın bunu destekleyip desteklemeyeceği.

Linke tıkladığımda izniniz yok yazmakta.

Orada Msata yazmakta fakat bilgisayarda Msata değil M2 yuvası var. Acaba M2 sata olarak mı yazdı. Neyse sonuçta NVMe uyumlu olmadığını öğrendim.
Teşekkürler.

iyi günler bende geçen ay casper f600 aldım aynı modelden ve ssd takmak istiyorum biraz endişelerrim var siz taktıysanız detaylı olarak anlatma imkanınız varmı
1.sorum ssd alırken neye dikkat etmeliyiz f600 için uyumlu olan ssdleri nasıl bulabiliriz
2.sorum bu ssd takma işlemini kendim nasıl yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…