Jesse Faden
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen™5 3600X - Gigabyte B450m S2H - Gigabyte RTX 2060 - 2X Corsair Vengeance 8GB 3200Mhz - XPG SX8100 512GB - Samsung 860 EVO 250GB - WD 1TB - Corsair VS550 550W 80+ Bronze - Corsair Carbide Spec 05 - ID Cooling SE 224 XTS - Asus VG249Q 23,8'' - Windows 11 Stable Channel - Samsung Galaxy S21+ 5G 256 GB Black
- Meslek
- Director
İyi forumlar herkese. Burada yeniyim bu yüzden konuyu nereye açacağımı bilmiyordum kusuruma bakmayın.
Konumuza gelecek olursam Casper F600 i5 7200U 8 GB Gold ürüne sahibim. Bilgisayarın harddiskinin yavaş olmasından dolayı SSD takmak istiyorum. Araştırmalarım sonucu M.2 SSD takabileceğimi öğrendim fakat aklıma takılan bir şey var. NVMe mi yoksa SATA SSD mi almalıyım? Bu konuda yardım bekliyorum. Eğer bu cihaz ile SSD kullananlar varsa onlar da hangi ürünü kullandıklarını belirtirlerse çok mutlu olurum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Konumuza gelecek olursam Casper F600 i5 7200U 8 GB Gold ürüne sahibim. Bilgisayarın harddiskinin yavaş olmasından dolayı SSD takmak istiyorum. Araştırmalarım sonucu M.2 SSD takabileceğimi öğrendim fakat aklıma takılan bir şey var. NVMe mi yoksa SATA SSD mi almalıyım? Bu konuda yardım bekliyorum. Eğer bu cihaz ile SSD kullananlar varsa onlar da hangi ürünü kullandıklarını belirtirlerse çok mutlu olurum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: