Casper F650 alınır mı?

Ekran kartı gerçekten çok kötü. Oynarsınız ama ne kadar FPS alacağınız biraz problem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepinize teşekkür ederim 1 sene kullanıp kardeşime vereceğim, güzel bir laptop alacağım zaman tekrar sizlere danışacağım.
Alternatif olarak laptop önerilerinize açığım.

Bak sakın alma, sözümü dine. Aldım bu laptopu aşırı çok ısınıyor, ısındığı için de oyun oynayamıyorum. Git Lenovo al, bak CS GO oynuyorum ısıdan 200 FPS'lerden 60'lara düşüyor. Bütün testleri yaptım özellikler iyi ama çok ısınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus FX505DD-BQ114 ve HP Pavilion 15-CX0041NT gibi güzelim 2 tane sistem dururken Casper almak üzerine MX130'lu bir sistem almak saçma olur bence. Hepsiburada üzerinden 1050 ve 1050Ti barındıran sistemlere bakabilirsin daha değişik özellikleri olan depolama, bellek vs. sistemler var kararını verirsin ama kesinlikle o fiyata Casper alma. Bende 2016'dan beri C5K Nvidia var daha yeni fark ediyorum VRM 150-160 dereceleri görüyormuş undervolt ve TDP sınırlandırmalarıyla anca düzeltebildim ısılarını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı