Cihazınızda gördüğüm kadarıyla M.2 portu var. Hatta şimdi siz de fotoğrafını koymuşsunuz. Fakat sitesinde "M.2 SATA" ibaresini görüyorum, bu da NVMe desteği olmadığını gösteriyor.
Kendileri zahmet edip bir kullanma kılavuzu veya port açıklaması koysalar kesin konuşabilirdim. Elimdeki bilgilere dayanarak bu porta M.2 SATA SSD takmanızı öneriyorum.
Evet maalesef ben de hiçbir bilgi bulamadım sadece sitesinde M.2 SATA veya 2.5" olarak gözüküyor.
Zaten sitede rastgele diğer modellere baktığımda satın alma opsiyonu olarak M.2 SSD veya NVMe SSD diye ayırıp belirtmişler benim modelimde olsaydı da belirtirlermiş demek ki.
Bu yüzden dediğiniz gibi M.2 SATA SSD olduğuna emin oldum teşekkürler.
*yüklediğim görsel başka bir modele ait kafa karışıklığı olmasın.
Evet maalesef ben de hiçbir bilgi bulamadım sadece sitesinde M.2 SATA veya 2.5" olarak gözüküyor.
Zaten sitede rastgele diğer modellere baktığımda satın alma opsiyonu olarak M.2 SSD veya NVMe SSD diye ayırıp belirtmişler benim modelimde olsaydı da belirtirlermiş demek ki.
Bu yüzden dediğiniz gibi M.2 SATA SSD olduğuna emin oldum teşekkürler.
*Yüklediğim görsel başka bir modele ait kafa karışıklığı olmasın. Eki Görüntüle 795372
Selam evet SSD'yi aldım NVMe desteği varmış halen daha kullanıyorum, ben bu modeli aldım üründen gayet memnunum ürünler arasında kalırsanız benimkini önerebilirim
Selam evet SSD'yi aldım NVMe desteği varmış halen daha kullanıyorum, ben bu modeli aldım üründen gayet memnunum ürünler arasında kalırsanız benimkini önerebilirim.
Selam evet SSD'yi aldım NVMe desteği varmış halen daha kullanıyorum, ben bu modeli aldım üründen gayet memnunum ürünler arasında kalırsanız benimkini önerebilirim.