Casper G850 7700 kasma ve donma sorunu

NESS-LINE

Centipat
Bilgisayarım Casper G850 7700 model. Son günlerde aşırı bir FPS düşüşü ve kasma ile karşı karşıya. Bir çok yolu denesem bile bu geçmedi. Daha önce de böyle bir durum ile karşı karşıya kalmıştım. Destek ekip sadece bir format atıp bilgisayarı geri gönderdi. Genel olarak GPU %70-%100 arasında. Fareyi oynattığım zaman %100'e kadar çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Özellikleri: Casper G850.7700-B1G0P Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 128GB Fiyatı
Buradan bakabilirsiniz.

DDU'dan temizleyince bir süre götürdü ama yine aynı sorun baş gösterdi.

Son düzenleme:
Teamviewer ile bağlanıp yardım etmeye çalışabilirdim aslında ama buradan mümkün değil sanırım.
Ne kadar süre götürdü? Intel grafik sürücüsüne ait yüklemeleri kaldırıp deneyebilir misin?
Sorun masaüstünde de devam ediyor mu yoksa sadece oyunlarda mı oluyor?
Virüs taraması yaptın mı?
Güncellemeler tamam mı? Güncellemeleri duraklatıp denedin mi?
Dediklerim işe yaramazsa;
Afterburner ile değerleri ve sıcaklıkları görebileceğimiz şekilde oyun içi ekran görüntüsü atabilir misin?

1 Saati geçmedi, sorun masaüstünde devam ediyor herhangi bir virüs yok güncellemeleri duraklattım Afterburner değerlerini atacağım fakat sorun masaüstünde de devam ediyor.

Efendim şimdi şöyle bir sorun çıktı; 1-2 defe DDU ile sildim düzeldi şu an fakat GPU kısmı silindi ve oyunlarda 30 FPS'in yukarısına çıkmıyor. Yani masaüstü düzeldi oyun kısmı bozuldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…