Casper G870 RTX 4060 alınır mı?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, uzun yıllardır oyun oynamak için Xbox kullanıyorum ve evimde bulunan masaüstü PC biraz eskidi. Hem taşınabilir olması hem de fiyat/performans olması açısından oyuncu laptop almayı düşünüyorum. Bğtçem 25.000 TL civarı fazlasına çıkmayı düşünmüyorum. Bilgisayar işi yapan arkadaşım aşağıdaki ürünü ikinci el olarak satıyor. 3 aylık cihaz fiyat 24.500 TL. Casper ürünlerine çok güvenim olmasa bile fiyat olarak iyi geldi. Ürünün sıfır satış fiyatına göre makul. Sizce alınır mı? Kronik bir problem yaşar mıyım? Beni 2-3 sene sıkıntısız götürse benim için makul sonuç olur. Şimdiden teşekkürler.

Bu sıfır satış cihaz:

Bu arkadaşımın sattığı cihaz:

Screenshot_20240731_091832_com.whatsapp_edit_95943724692670.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper olan hiçbir şey alınmaz hocam.

Bu güne kadar Casper alan ben (tablet aldım) o zamana kadar ortalama bir fiyat ödesek bile hiç memnun kalmadık berbattı. Kuzenim ise laptopunu aldı gerçekten biraz eskimiş olsa da kafayı yedirtecek derecede berbat bir laptoptu bu yüzden almamanı daha iyilerini bulabileceğini düşünüyorum şu an zaten ben de çok güzel bir oyuncu laptopu kullanıyorum (ASUS ROG STRIX serisinden) çok memnunum öneririm araştır beğenirsen al sadece bunu önermiyorum internette emin ol Casper'den daha daha iyi laptoplar vardır araştırmanı öneriyorum.

Son düzenleme:
Peki bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir ürün var mı bu özelliklere yakın olarak?
Ram eklerim diyosan:
Asus TUF Gaming A15 (2023) FA507NU-LP158 Notebook
Yok uğraşmam diyosan:
4060 yok bunlarda diyecek olursan da şunu söyleyeyim 40xx serisi ekran kartlarında mobil kısmı çok zayıf(masaüstüne göre) o yüzden 4050-4060-4070-4080 farkları devasa değil 60 ile 50 arasında masaüstündeki gibi devasa bir fark yok aynı şekil 4070te de o yüzden yüksek watt 4050 alsan da aynı performansı yakalarsın
Ek olarak Casper kalitesinden kat kat iyidir bu laptoplar

Ram eklerim diyosan:
Asus TUF Gaming A15 (2023) FA507NU-LP158 Notebook
Yok uğraşmam diyosan:
4060 yok bunlarda diyecek olursan da şunu söyleyeyim 40xx serisi ekran kartlarında mobil kısmı çok zayıf(masaüstüne göre) o yüzden 4050-4060-4070-4080 farkları devasa değil 60 ile 50 arasında masaüstündeki gibi devasa bir fark yok aynı şekil 4070te de o yüzden yüksek watt 4050 alsan da aynı performansı yakalarsın
Ek olarak Casper kalitesinden kat kat iyidir bu laptoplar

Benim göstermiş olduğum cihaz ile performans farkı çok olur mu oyunlarda acaba?

Benim göstermiş olduğum cihaz ile performans farkı çok olur mu oyunlarda acaba?
Çok az fark olur, işlemci olarak daha iyi bu modeller zaten, uzun süreli kullanımda işlemcinin farkını daha iyi anlarsın. Ekran kartı olarak %7 FPS düşük olur ama en azından daha kaliteli bir markanın cihazını kullanmış olursun, yakın bir arkadaşım 4060 monster yerine 3050 Asus rog almıştı, kaliteden ödün vermemek böyle bişey oluyor o kadar fark olmasına rağmen tercih edenler varken hiç düşünme bunlardan birini kap derim.
Not: işlemciler yakınmış dalgınlığıma geldi sanırım düzeltmiş olayım, ama iki marka da kendi ekran kartını üretebilen firmalar her türlü Casper ve monsterdan iyidir

Çok az fark olur, işlemci olarak daha iyi bu modeller zaten, uzun süreli kullanımda işlemcinin farkını daha iyi anlarsın. Ekran kartı olarak %7 FPS düşük olur ama en azından daha kaliteli bir markanın cihazını kullanmış olursun, yakın bir arkadaşım 4060 Monster yerine 3050 ASUS ROG almıştı, kaliteden ödün vermemek böyle bir şey oluyor o kadar fark olmasına rağmen tercih edenler varken hiç düşünme bunlardan birini kap derim.
Not: İşlemciler yakınmış dalgınlığıma geldi sanırım düzeltmiş olayım, ama iki marka da kendi ekran kartını üretebilen firmalar her türlü Casper ve Monster'dan iyidir.

Arkadaşın hata yapmış. 3060'ı falan geçiyorum, watt sıkıntısı olan bir alet oyunu stabil oynatmaz. İğrenç driver problemlerinden bahsetmiyorum bile.

Arkadaşın hata yapmış. 3060'ı falan geçiyorum, watt sıkıntısı olan bir alet oyunu stabil oynatmaz. İğrenç driver problemlerinden bahsetmiyorum bile.
İki sene dolmadan klavyesi ekranı anakartı sorun çıkaran bir cihaz yerine onu ömürlük götürecek rog strix serisi bir notebook aldı taş gibi PC bence gayet mantıklı hareket yaptı çünkü amacı oyun değil okul, mühendislik öğrencisi ve dört sene kafası rahat olacak😉

Technopat Haberler

Geri
Yukarı