Casper G870 sürücü kurulumu

Cemsettin

Hectopat
Merhaba. Excalibur G870 serisi RTX 4060 laptop aldım. Windows 11 kuracağım ve çoğu sürücüyü kendisi kuruyor sanırım. Flashbellek ile gelen driverlerın hepsini kurayım mı çakışma olur mu sizce? Sadece Control Center ile ekran kartı sürücüsünü kurmam yeterli mi çakışma olmaması adına? Windows 11 otomatik çoğu driver kuruyor dediler. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba. Excalibur G870 serisi RTX 4060 laptop aldım. Windows 11 kuracağım ve çoğu sürücüyü kendisi kuruyor sanırım. Flashbellek ile gelen driverlerın hepsini kurayım mı çakışma olur mu sizce? Sadece Control Center ile ekran kartı sürücüsünü kurmam yeterli mi çakışma olmaması adına? Windows 11 otomatik çoğu driver kuruyor dediler. Teşekkürler şimdiden.

Ekran kartını bazen eski verebiliyorlar. Yine de NVIDIA kendi sitesinden yükleyin. Diğer sürücüler için chipset falan onların Intel'in sitesinden yükleyin eğer bulamıyorsan orada yükleyin tabii.

Flashbellek ile gelen driverleri kur.

NVIDIA denetim masası ile intel grafik driverlarından bahsediyorsunuz değil mi?
abi ben büyük bi halt yiyip bu flash içinde ki dosyaların silinmesine sebep oldum win 11 yükler iken flasha. Bilgisayara windowsu yükledim. Kurarken internete bağla dedi. Ama muhtelen ben o dosyaların silinmesine sebep olduğum için herhangi bi kablosuz internete bağlanamadım. Hiç bir tuşta çalışmıyor şuanda o bölümde. aynı dosyaları casperin sitesinden yükledim farklı bi flash ile taktım ama işe yaramadı. Kablo ile bağlamayı düşündüm ama fazlada dokunmadım artık. bilgisayar bios bölümlerine falanda girmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı