Casper G870 ve masaüstü bilgisayar takası uygun mudur?

thwoun

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Casper Excalibur BV60P-B model laptop var. Bir abimizde takas etmek istedi ama ben fazla anlamadığımdan emin olamadım. Sizde bir bakar mısınız, sizce takas uygun mu?
Masaüstü bilgisayar özellikleri: - Rampage kasa - AMD Ryzen 5600X islemci - 16 GB DDR4 RAM - RTX 3060 ekran karti 12 GB - 500GB M.2 SSD - 1TB hard disk - MSI Gaming 570X anakart - Rampage 165Hz 27inch Curved pivot monitor.

Üstüne bir de monitör verecekmiş Rampage Curved 27 inç 165 Hz.

Kasanın monitörle sıfır ederi 22k falan, laptopun 25k falan. Bence değmez ama ikide bir UV, işlemci limitleme gibi işlerle uğraşmak istemiyorsan takas edebilirsin.

Kasanın monitörle sıfır ederi 22K falan, laptopun 25k falan. Bence değmez ama ikide bir UV, işlemci limitleme gibi işlerle uğraşmak istemiyorsan takas edebilirsin.

Hocam ben hesap makinesiyle hesapladığımda 36500 çıkıyordu sıfırı ama siz neye göre hesapladınız ben mi yanlış hesapladım Akakçe'den en ucuz versiyonlarına baktım öyle topladım 36500 çıktı, hesaplama yöntemim mi yanlış acaba?

Hocam ben hesap makinesiyle hesapladığımda 36500 çıkıyordu sıfırı ama siz neye göre hesapladınız ben mi yanlış hesapladım Akakçe'den en ucuz versiyonlarına baktım öyle topladım 36500 çıktı, hesaplama yöntemim mi yanlış acaba?
Hangisi 36k çıktı? Ben direkt laptopun dengini atayım istersen.
(Alayım deme kötü laptop.)

Hangisi 36k çıktı? Ben direkt laptopun dengini atayım istersen.
(Alayım deme kötü laptop.)
Laptop değil, masaüstü bilgisayardaki parçaları teker teker topladığımda hocam.

Ekran kartınında MSI olduğunu söyledi, onuda ekleyeyim.

Hocam birde benim laptopta menteşelerin hafif bi gıcırdaması var, birde garanti dışı bir laptop, söylememişim kusura bakmayın.

Laptop değil, masaüstü bilgisayardaki parçaları teker teker topladığımda hocam.
Ekran kartınında MSI olduğunu söyledi, onuda ekleyeyim.
Sıfırdan bakma, denklerine göre hesapla. Ayrıca MSI kaliteli bir marka değil, Ventus falansa çok kötü oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı