RTX 4050 ile Wukong 15 FPS çalışıyor

umutdlgc

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, laptopum Monster Abra A5. RTX 4050 ve i7 13. nesil bir laptop. PlayStation oyunlarında hep bir FPS sorunu yaşıyordum ama Black Myth Wukong oynanmaz derece. RTX 4050 olmasına rağmen neden bu kadar az performans alıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, laptopum Monster Abra a5. RTX 4050 ve i7 13. nesil bir laptop. PlayStation oyunlarında hep bir FPS sorunu yaşıyordum ama Black Myth: Wukong oynanmaz derece. RTX 4050 olmasına rağmen neden bu kadar az performans alıyorum?

Hocam prizdeykenki güç modunu performansa ayarla.
Prizdeyken dene.

Büyük ihtimalle prize takmadan deniyorsunuz. Laptop'lar prizde olmayınca güçten vs. tasarruf etmek için gücü bayağı bir sınırlandırıyor.

Laptoplarda pil gücüyle GPU gerektiren oyunlar oynayamazsınız hocam.
Kardeşim pil gücüyle oynadığımı belirtmedim iyi misin prize takılı şekilde böyle olmasa yazmam buraya zaten

Büyük ihtimalle prize takmadan deniyorsunuz. Laptop'lar prizde olmayınca güçten vs. tasarruf etmek için gücü bayağı bir sınırlandırıyor.
Kardeşim pil gücüyle oynadığımı belirtmedim iyi misin prize takılı şekilde böyle olmasa yazmam buraya zaten

Neyse ben çözümü tüm ayarları nvidia ve razer cortex uygulamalarını kullanarak buldum. PS oyunlarının kendi sıkıntısı heralde pc'de tam optimizasyonlu çalışmıyorlar aynısı last of us'ta da yaşamıştım. Ps oyunlarının pek bir çözümü yok anlaşılan

Neyse ben çözümü tüm ayarları nvidia ve razer cortex uygulamalarını kullanarak buldum. PS oyunlarının kendi sıkıntısı heralde pc'de tam optimizasyonlu çalışmıyorlar aynısı last of us'ta da yaşamıştım. Ps oyunlarının pek bir çözümü yok anlaşılan
Ne pil gücü ile kullanıyorum demişsin ne prizde kullanıyorum demişsin, düzgün anlat boş boş çıkışma o zaman.

Öncelikle grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alabilirsin, bu sayede oyun harici ekran kartı ile çalışır. Cihaz MUX destekliyorsa MUX açabilirsin. Ek olarak, ısı dereceleri ne durumda? anormal ısı = performans kaybı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı