Çözüldü Casper G900 laptopa Windows 10 yüklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jacob

Hectopat
Yer
Antalya/Alanya
Daha fazla  
Meslek
mimarlık öğrencisi
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1 TB SATA ssd
Ekran kartı
Rtx 3060
İşlemci
İ7 11800h
Herkese iyi günler. Ben FreeDOS Casper G900 laptop satın aldım. Laptopa Windows 10 kurmak istiyorum ama laptop içerisinde gelen USB bellekte Windows 11 kurulumu anlatılmaktadır. Ben buna Windows 10 yüklesem sorun olur mu? Driver da sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Herkese iyi günler. Ben FreeDOS Casper G900 laptop satın aldım. Laptopa Windows 10 kurmak istiyorum ama laptop içerisinde gelen USB bellekte Windows 11 kurulumu anlatılmaktadır. Ben buna Windows 10 yüklesem sorun olur mu? Driver da sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Sorun olmaz ama mümkünse iade edin. Sağlam kazık yemişsiniz. Ürün fiyatı 20K diye tahmin ediyorum çünkü internette öyle gördüm. Ona 1000 basar bu model:
Yediğiniz kazık baya sağlam yani.
Sorun olmaz ama mümkünse iade edin. Sağlam kazık yemişsiniz. Ürün fiyatı 20K diye tahmin ediyorum çünkü internette öyle gördüm. Ona 1000 basar bu model:

Çözüm
Kurabilirsiniz ama iade etmenizi öneririm.

Yardımınız için teşekkürler. 18.000 TL aldım umarım bir sorun olmaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı