Windows 10 laptopa sürücler nasıl yüklenir?

HP'nin sitesinde sürücüler direkt Windows 11 uyumlu zaten. Bu yüzden driver sorunu yaşıyor gibisiniz. Direkt Windows 11 kurun.
zaten 11 kuruluydu ama oyunlarda çok alakasız fps durumları yaşıyordum 100 120 fpsler alt tab atınca donmalar yt de videoyu tam ekrana alınca donmalar 4 5 gündür yoğun kullanmama rağmen baya performan iyileştirmesi yaşadım aslında ve dönmekte istemiyorum ama en azından touchpadim çalışsın istiyorum......

Zaten 11 kuruluydu ama oyunlarda çok alakasız FPS durumları yaşıyordum 100 120 FPS'ler Alt Tab atınca donmalar YT de videoyu tam ekrana alınca donmalar 4 5 gündür yoğun kullanmama rağmen bayağı performans iyileştirmesi yaşadım aslında ve dönmekte istemiyorum ama en azından touchpadim çalışsın istiyorum...

Yapacak bir şey yok maalesef. Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz.

Zaten 11 kuruluydu ama oyunlarda çok alakasız FPS durumları yaşıyordum 100 120 FPS'ler Alt Tab atınca donmalar YT de videoyu tam ekrana alınca donmalar 4 5 gündür yoğun kullanmama rağmen bayağı performans iyileştirmesi yaşadım aslında ve dönmekte istemiyorum ama en azından touchpadim çalışsın istiyorum...

Windows 11 varken hiç sürücüleri HP'den gucellediniz mi hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı