Casper G911 i7 11800H işlemciye sahibim. Forumda bazı yöntemleri denememe rağmen işlemci kilidini ne yazık ki kaldıramadım. Bu konunun güncel olarak bir yolu çıktımı bana yardımcı olabilecek var mı? @Tolga Samet
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Flashın içerisinde sadece "EFI\BOOT\bootx64.efi" olmalı. Ardından secure boot kapatın ve flashtan bootlayın. Önünüze gelen kısma şunları yazın:
Kod:
setup_var CpuSetup 0xDF 0x0
Sonrasında:
Kod:
setup_var CpuSetup 0x43 0x0
Başarılı olursa flashı çekin ve sistemi restartlayın. Sonrasında son sürüm ThrottleStop üzerinden FIVR sekmesini kontrol edin.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Flashın içerisinde sadece "EFI\BOOT\bootx64.efi" olmalı. Ardından Secure Boot kapatın ve flashtan bootlayın. Önünüze gelen kısma şunları yazın:
Kod:
setup_var CpuSetup 0xDF 0x0
Sonrasında:
Kod:
setup_var CpuSetup 0x43 0x0
Başarılı olursa flashı çekin ve sistemi restartlayın. Sonrasında son sürüm ThrottleStop üzerinden fıvr sekmesini kontrol edin.
Flashı biçimlendirdim. exFAT olarak var sadece. Elim ile dosyaları flashın içine atmam yeterli mi yoksa Rufus mu kullanacağım. Eğer Rufus kullanacaksam ayarlar nasıl olmalı_.