Casper G911 notebook soğutucu önerisi

Kaliteli ise işe yarar. Laptoplarda hangi macun iyidir bilmiyorum.

Laptopu teslim aldım. Isınma sorunu şu ana kadar yaşamadım. Tek bir problem var %0.1 FPS oranı çok düşük oluyor(bazen 5-6 ) ama oyundaki FPS değerim 95'lerde seyrediyor anlamış değilim. Tahminimce tek slot RAM olması buna sebep oluyor. Ama laptoptan şu ana kadar çok memnunum.

Dostum en başından Casper düşmanı kaynayan bu foruma bu konuyu açman çok yanlış olmuş, sana verecekleri tek cevap papağan gibi tekrarlanan ısınma sorunu olacaktır, halbuki bu sorun msi'nin en pahalı laptoplari hariç hemen hemen tüm laptoplarda görünen bir sorundur, kaldıki g911 serisi Casperin amiral gemisidir, 2.5k 10bit hdr ekran vardır YouTubedan hdr video izleyince dediğimi anlarsin rakiplerini bu konuda ezip geçer, şaka gibi bazilari rtx 3060 li laptop önermis casperin ısındığını farzetsek bile 3070'in ısınip throtlleye girmis hali 3060 in tam performans ısınmamis haline denk gelir aşağı yukarı, kaldiki 2.5k 16:10 ekran yine yanına kar kalir.

Dostum en başından Casper düşmanı kaynayan bu foruma bu konuyu açman çok yanlış olmuş, sana verecekleri tek cevap papağan gibi tekrarlanan ısınma sorunu olacaktır, halbuki bu sorun MSI'nin en pahalı laptoplari hariç hemen hemen tüm laptoplarda görünen bir sorundur, kaldı ki G911 serisi Casper'in amiral gemisidir, 2.5k 10bit HDR ekran vardır YouTube'dan HDR video izleyince dediğimi anlarsin rakiplerini bu konuda ezip geçer, şaka gibi bazilari RTX 3060'li laptop önermis Casper'in ısındığını farz etsek bile 3070'in ısınip throtlleye girmis hali 3060'in tam performans ısınmamis haline denk gelir aşağı yukarı, kaldiki 2.5k 16:10 ekran yine yanına kar kalir.

Dostum hala aynı laptopu kullanıyorum. Casper markasının yapmış olduğu en büyük hata kalitesiz termal macun kullanması. Kendim kaliteli bir termal macun ve pad ile ekran kartı CPU ve diğer bileşenleri destekledim. Ekran kartım 80 dereceyi görmüyor. İşlemci desen gayet iyi 90 derece. En azından termal kesinti yaşanmıyor. İşlemci Boost kapatmadıktan sonra benim için sorun yok.

Dostum hala aynı laptopu kullanıyorum. Casper markasının yapmış olduğu en büyük hata kalitesiz termal macun kullanması. Kendim kaliteli bir termal macun ve pad ile ekran kartı CPU ve diğer bileşenleri destekledim. Ekran kartım 80 dereceyi görmüyor. İşlemci desen gayet iyi 90 derece. En azından termal kesinti yaşanmıyor. İşlemci Boost kapatmadıktan sonra benim için sorun yok.
Termal macun + soğutucu aldim oyun oynarken turbo fani açmak zorunda kalmıyorum. Şuan ısınma sorunum yok, sürdükleri termal macun kalitesizdi gerçekten monsterle casperin serviste sürdükleri macun berbat bu konuya katılıyorum. Diğer markaları bilemem, bu modelin en çok hoşuma giden tarafı ekrani oldu içinde yaşıyorsunuz hissiyatı veriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı