Casper G915 mi Casper G870 mi?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Cihazla 3.ayıma gireceğim malum çok da vakit ayıramadım bu sürede cihaza eğitim falan derken. Önceden de Acer Nitro 5 AN515-55 1650 Ti vardı bende cidden tozlanma işi laptopu yavaşlatıyor ve termal macunuda hiç yenilemekle uğraşmamıştım 5 yıllık sürede. Biraz daha zaman geçsin dediklerinizi yaparım zaten uzun süre kullanacağım içinde laptoba iyi bakmakta zorundayım.

G870 en kolay toz toplayan cihlardan olup bir de en az soğutma çıkışına sahip olan cihazlardan biri. Bu yüzden fiyatı ucuz yani arada ucuzdu şimdi ucuz değil kısa kısa periyotlarda fiyatı iyi oluyor. Soğutma sistemi 75W gpu tdp cihazlar ile geliyor normalde ama G870 105W hatta sizinki 115W tdp ile geliyor o yüzden hassas davranmak gerekebiliyor ama kullanmasını bilene F/P cihaz kesinlikle.

Throttlestoptan throttle yememek için işlemciye w limiti koymuştum CihazTV gereken yerleri anlatıyor o konuda. ChatGPT gibi kaynaklardan da yararlandım zaten performans etkilenmeyecek şekilde w limiti yaptim daha az ısınıyor bu yüzden.

İçini açmasi ve temizlemesi çok kolay bu yüzden seviyorum. Eski laptoplarda çok kafam karışıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…