Lecl7rc
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Excalibur G870 5060 Core 5 210H
Acer Nitro 5 AN515-55 1650 Ti i5-10400F
Acer Nitro 5 AN515-58 3050 i5-12450H
iPad Air 4.Nesil
iPhone 16
Kendi adıma konuşmak istersem cihazım sizin tabiriniz ile ürünüm yeni değil 4060 Mobile ne zaman çıktıysa o zaman aldım ben bunu da zenginim diye yapmadım öyle denk geldi normalde bir şey ilk çıkar çıkmaz almak huyum değildir. Övünmek gibi olmasın ama mesajınızı da herhangi bir Casper övmek veya iyiymiş gibi göstermek amacı ile alıntılamadım, "tecrübe" diye diye yazmışsınız övünerek 20 yıl önce diyerek benim de ondan dikkatimi çekti mantıksız bulduğum yeri söyledim kendimce. Siz istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz ama ben yine de madem konu "tecrübe" kendimden de bahsedeyim. Bende 10 15 yıl önce Casper kullandım belki de sizin de dediğiniz gibi 20 yıl olmuştur.
Bu da benim sizin mesajınızı merakla okumama neden oldu çünkü hikayeniz bana bayağı benziyor ama sizin gibi düşünmemem de çok enteresan.
Evet telefonları ve tabletleri bence sorunlular PSU kısmı da sıkıntılı ancak bilgisayar kısmında pek aynı fikirde değilim. Kaliteli bir marka olmadığı ile ilgili de bir sözüm yok.
Asıl yazma sebebim budur konu konuyu açıyor ve yine de sözümün arkasındayım.
Eski Casper ile yeni Casper'a yorum yapmak mantıksız. Bu sadece Casper özelinde demiyorum 20 yıl önce hangi marka olursa olsun fikrim değişmez. Daha daha eklemem gerekirse normalde Casper hakkında kendimi yorum yapmak için doğru biri görmüyordum kullanmış olmama rağmen masaüstünü, benim elimde Casper tam bir günah keçisiydi kullandığımda zaten sonra da global bir markaya geçtim ve Casper'ın adını anmadım. Bunun böyle olma sebebi ağır eleştiriler ve forumları gezdiğimde gördüğüm eleştiriler ama G870'i almam için uygun şartlar ve durumlar sağlanınca bir de güncel denk gelince bu mesajı şu an yazma fırsatı bulabildim. Tecrübelerim böyle kimseyi de pek bağlamasa da artık belli bir yaşta olduğumdan ve belli sayıda cihaz kullandığımdan artık rahatça yorum yapabileceğimi düşünüyorum bu konu hakkında. Casper o zamanlar bende set halindeydi monitöründen tut faresine yani. Aslında yorum yapması gereken bir kişiymişim ama o zamanlar forumlarda hesap açmadım tabii.
Size de el değmişken değineyim. Öncelikle yeni laptopunuz hayırlı olsun. Tavsiyem Cihaztv'nin önerdiği soğutucuları net al bu cihazlar cihazın tozlanmasını bence yavaşlatıyor ve soğutmada önemli destek sağlıyor. Sonrası için ise MX6 veya PTM gibi kaliteli termal pad veya macunlar öneririm. Ara arada toz temizliğini yap. Servis hakkında çok kötü yorumlar var ben asla servise göndermedim kendi cihazımı.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Cihazla 3.ayıma gireceğim malum çok da vakit ayıramadım bu sürede cihaza eğitim falan derken. Önceden de Acer Nitro 5 AN515-55 1650 Ti vardı bende cidden tozlanma işi laptopu yavaşlatıyor ve termal macunuda hiç yenilemekle uğraşmamıştım 5 yıllık sürede. Biraz daha zaman geçsin dediklerinizi yaparım zaten uzun süre kullanacağım içinde laptoba iyi bakmakta zorundayım.