Casper Gamebook (Nirvana) kasma ve ısınma sorunu

gkhnbcr

Hectopat
950M 16GB RAM. Bilgisayar çok ısınıyor fanda bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. PUBG Mobile oynarken bile (emulatorden) 50 FPS falan oluyor çok ısınıyor ne yaptıysam olmadı ve kasıyor her oyunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper almayın bir daha. Casperlarda öyle sorunlar çok sık oluyor. En iyisi servise gönderin çünkü bu laptop sizin bir şeyler yapmanız zor, tabi fanda sıkıntı varsa.

Klasik casper sorunlarından biri bende nerdeyse casper almak gibi bir hata yapçaktım araştırdım ve vazgeçip toplama aldım.

Emulatorü Nvidia ekran kartı ile çalıştırdığınızdan emin olun. Bilgisayarın bakımı en son ne zaman yapıldı?
Bilgisayarın bakımı hiç yapılmadı 1-2 yıllık bilgisayar hiç yapmadım.Fakat yük altında 80 derecen düşmüyor yük yokken 50-60 cevaplarsanız sevinirim.

Fanların çalıştığına ve driverlarin güncel olduğuna emin olduktan sonra hala devam diyorsa bakım yapın hala da devam ediyorsa temiz bir format atılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…