Klasik casper sorunlarından biri bende nerdeyse casper almak gibi bir hata yapçaktım araştırdım ve vazgeçip toplama aldım.950M 16GB RAM. Bilgisayar çok ısınıyor fanda bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. PUBG Mobile oynarken bile (emulatorden) 50 FPS falan oluyor çok ısınıyor ne yaptıysam olmadı ve kasıyor her oyunda.
Bilgisayarın bakımı hiç yapılmadıEmulatorü Nvidia ekran kartı ile çalıştırdığınızdan emin olun. Bilgisayarın bakımı en son ne zaman yapıldı?
950M Nvidia ekran kartı için son sürüm 398.36 yüklü mü? Değilse Sürücüleri Yükle | NVIDIA siteden sistem özelliklerinizi girip indirin.Bilgisayarın bakımı hiç yapılmadı1-2 yıllık bilgisayar hiç yapmadım.Fakat yük altında 80 derecen düşmüyor yük yokken 50-60 cevaplarsanız sevinirim.
Evet Yüklü950M Nvidia ekran kartı için son sürüm 398.36 yüklü mü? Değilse Sürücüleri Yükle | NVIDIA siteden sistem özelliklerinizi girip indirin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.