BIOS'umu Update etmek istiyorum. Markam Gigabyte H510M h rev 1.0. Flaşımı takıyorum fakat içine attığım dosya gözükmüyor. Resimdeki F13 dosyasını atıyorum bu arada sadece.
BIOS'umu Update etmek istiyorum. Markam Gigabyte H510M h rev 1.0. Flaşımı takıyorum fakat içine attığım dosya gözükmüyor. Resimdeki F13 dosyasını atıyorum bu arada sadece.
Lifeboxtransfer is a fast file transfer service for sharing your files easily without membership. Click and start sharing your files fast and easily with lifeboxtransfer.
lifeboxtransfer.com
Bana attıkları dosya denemek isterseniz. Belki sizde olur
Casper BIOS'umu Update etmek istiyorum. Markam Gigabyte H510mh flaşımı takıyorum dosya gözükmüyor anakart Casper tarafından özelleştirlmiş olduğu için BIOS güncelleyemiyorum elinde Gigabyte H510mh BIOS var mı lütfen acil atabilir misiniz rica ediyorum. win11 için
Casper BIOS'umu Update etmek istiyorum. Markam Gigabyte H510mh flaşımı takıyorum dosya gözükmüyor anakart Casper tarafından özelleştirlmiş olduğu için BIOS güncelleyemiyorum elinde Gigabyte H510mh BIOS var mı lütfen acil atabilir misiniz rica ediyorum. win11 için
Kral ben konuyu açalı 3 yıl olmuş ben de çözemedim hala Casper ankarta kendi bios sürümünü yüklemiş fark etmişsindir casper f8yp sistemleri benzeri bir şey yazıyor bios sürümünde kısaca orijinal gigabayte bios sürümü yüklü değil kartta o yüzden gigiabyte orijinal sitesinden yüklemeye çalıştığın dosyayı görmüyor. Benim kendi çözümüm 1-2 yıla kadar yeni anakart almak olacak.
benim bios F8 BİDDE System mod audit mod da kaldı ne yaptıysam olmadı kaç kere 100den fazla denemişimdir hiçbir şekilde olmadı chatcpt den yardım aldım oda yapamadı tek yeni anakart alarak çözülcek yapacak birşey yok desteğe yazıyom yanıt yok arıyom açmıyorlar
merhaba ben h510m h gıgabyt anakart aldım sorun su anakarta ıslemcı olarak i3 10100f var ve ekran kartı secıyor ne taktıysak goruntu vermedı sonra bıos guncellenmesı gerekıyor dedıler sıteden ındırdık yıne olmadı sonra ı3 10105 ınbord lu ıslemcı taktık anakartın ustundekı hdmı den goruntu aldık sıteden ındırdıgımız bıo oların hıcbırını gormuyor kabul etmıyor sonra acılısta farkettık casper dıye acılıyor buna nasıl cozum bulabılırız burdan okudum casper a meıl etıyorsunuzz ben atamıyorum ıletılmıyor bır turlu destek@casper.com.tr gıtmıyor karsı tarafın gelen kutusu dolu dıye gerı bıldırım alıyorum yardımcı olun lutfen
bu casper ı kaldırmak lazım normal gıgabyte olarak kullansam qflas ıle rahatca atarız casper ne yuklemısse hıcbır sekılde kart onay vermıyor