Sayın Murat,
Şu an iş yerindeyim, aynı sorunu arkadaşımın casper laptopunda yaşıyoruz. Yalnız onun ekran kartı gt 640m, yapmış olduğunuz sürücü bu kart için de çalışır mı, şu an iş yerinde olduğum için deneyemiyorum, o yüzden hemen sormak istedim. Elinize sağlık bu arada, çok faydalı bir iş yapmışsınız.

özür diliyorum ekran kartı modelini yanlış verdim, gt 540 m olacaktı.

Maalesef konu sadece başlıktaki kart ve içeriğindeki donanım kimliğine sahip olanlarda geçerli. Kendi konunuzu açıp çözüm için öneriler vereyim. Eğer normal sürücülerle düzelmez ise yardım etmeye çalışırım vakit bulursam.

Sayın Murat,
Teşekkür ederim, bir kaç farklı yöntem deneyeceğim, olmazsa sizi tekrar rahatsız edebilirim.
İyi günler.

@Murat5038 Aynı yöntemleri tıpa tıp yaptım. Önce PC windows 8 yaptım sonra sadece intel ekran kartı kurdum ama yine olmadı. Adımları tıpa tıp aynı yaptığıma eminim. Casper sitesindeki nvidia sürücüsünü yükleyip sonra temiz kurulum değilde normal yapınca oluyor, başka hiç bir türlü olmuyor. Lakin o türlüde oyunları çalıştırmıyor. Şuanki sorunum bu, hiç bir sürücü yüklü değil sadece intel:

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    43,9 KB · Görüntüleme: 104
Nasıl yok? 344.75 işte, sadece intel son sürüm sürücü yüklü o kadar.

Aynı sorun bendedede var ama CMD konsalu gibi seylerden bilgim yok. Rica etsem ayrintili anlatirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…