Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Güncel olan değil, ilk verdiğiniz win10 için olan değil yani. 344.75 olan bu. GPU falan çalışıyor, herhangi bir destekli program orda çıkıyor. Tek bu hata veriyor, bunun yüzünden de sanırım oyun falan oynuyamıyorum. Dediklerinizden farklı hiç bir şey yapmadım. Bilgisayar; win8.

Bir arkadaşta: ''Pc win8.1 olduğu için mi olmuyor?'' demiş, sizde: ''Olabilir.'' demişsiniz. Ondan dolayı çok dikkate almadım ben orayı.
O gönderi hangisi bilmiyorum ancak Win 10 olanı deniyen biriydi büyük ihtimal.

Merhaba daha öncede yazmıştım eski sürüm güncellemelerini başardım fakat şimdi yeni sürüm olduğunu görünce bugün tekrar denemek istedim. Her şey hatasız kuruldu fakat PC yeniden başladığında ne nvidia denetim masasını görebildim ne de experience a girebildim. Yönet ve aygıt yöneticisi kısmından karta baktığım zaman kod39 hatası ile karşılaştım. Yani driverı sorunsuz kurmuş olmama rağmen hala kurulu bir driver görülmüyor. Daha sonra eski sürüme tekrar döneyim dedim fakat onuda başaramadım. Şu an en son yüklediğim 361.91 sürümünde kaldım. Acaba uzaktan bağlantı ile yardım edebilir misiniz?

@Murat5038 ben PC'yi win10 yaptım. Şimdi ise bu hatayı veriyor;

Not: İntel son sürüm yüklü, cmd'yide yaptım. Hatta garanti olsun diye DDU ile tekrar olmayan nvdia sürücünü sildim.

Bir yerde hata yaptım, o son sürücüyü indirip direk kurmaya çalıştım heralde ondan olmadı. Şimdi verdiğiniz taktikle deniyeceğimde; ben pek bir şey anlamadım ordan. En açık anlatım şekli o mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    32,1 KB · Görüntüleme: 118

Technopat Haberler

Geri
Yukarı