Özel olarak bana ulaşmış ve rehbere göre işlemler yapılmış olup sorunu çözülmüştür. Ek not: GT630 adı yanlış gözüküyor diyenler, öyle bir durum gözlemlerime göre söz konusu değildir. Doğru yaptığınız sürece düzgün şekilde yüklenmektedir.
ve ufak bir sorum var ben eskiden inf dosyasını laptoptogo dan uyumlu donanım kimliğim,not defterine(inf dosyaları)ekleyerek yüklüyordum siz bu rehberi yapana kadar,361.91 den daha yüksek sürücülere kendim değiştirerek uygularsam olumlu sonuç alır mıyım ?
CASPER NİRVANA CKY MODEL 3230M 653M
Windows 10 orjinal değil Sınama Modu
Murat kardeş adaşım laptopu aldığımdan beri kullanamıyorum. Ekran kartımı tamirciye de verdim adam BGA aleti ilede baktı anakarta ve ekran kartına donanımsal bir arızam yok benim ile irtibata geçermisin çözelim şunu Allah rızası için. Dediğin her adımı yapıyorum yükleniyor sıkıntısız ama nvidia kontrol paneline giremiyorum kod 31 hatası veriyor yüklediğim halde bana yardımcı ol kardeşim Allah rızası için yoksa kıracam az kaldı laptopu...
Usta online olduğunda mesaj at buraya ben açarım hemen erişimi. Murat Özcan | Facebook
burdan ulaşırsan hemen dönerim ustam duacın olurum çözersen şu sorunu