Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Donanım ve laptoplar yapanlarla uyumluysa evet rehbere dosdoğru uyarsanız yükleniyor.
Hocam sırf senın ıcın uye oldum allah askına benım nootbokun ekranı patladı bende phılıps televızyona bagladım oyle kullanıyorum 1000 defa format yedfı dedıklerını hep yaptım ama bır turlu ekran kartım olmuyor yardım et 9 dkk once aktıftın bana acıl ulasırmısın

Maalesef yarın da işlerim var çarşamba günü öğleden sonra yaz yardımcı olurum. Konuda yazanları yapıyorum farklı birşey yaptığım yok bağlandığım kişilerde o yüzden söylenenleri dikkatli yapın.

Maalesef yarın da işlerim var çarşamba günü öğleden sonra yaz yardımcı olurum. Konuda yazanları yapıyorum farklı birşey yaptığım yok bağlandığım kişilerde o yüzden söylenenleri dikkatli yapın.
Abi team bağlanıp bana en son sürümü kurarmısın her şeyi indirdim team açık şuan abi bağlanabilirmsin

315 432 620
Şifre:2730 Bekliyorum abi

Abi team bağlanıp bana en son sürümü kurar mısın her şeyi indirdim team açık şuan abi bağlanabilir misin?
Neden? Rehbere göre kuracağınızı yazmışım nerede hata alıyorsun?

Abi anlamadım ki
Anlamadım değil kendini anlatamıyorsun. Şimdiki söylediklerini yazıp yardım istemezsen hazır cevap olarak algılanır. Rehbere harfiyen uyarsanız yükleniyor. Yine de yapamazsanız yarın açık olduğumda bir kontrol ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı