Casper H36 Düşük Performans Sorunu

Merhabalar , gördüğüm kadarıyla AMD harici ekran kartınız da mevcut fakat directx ile bağlanmamış durumda, imkanınız varsa temiz bir işletim sistemi ya da tüm güncellemeleri yapın, sizin cihazınız masaüstünde de intel, oyunda da intel kullanıyor. Normal şartlarda masaüstü o/b intel, oyunlarda AMD ekran kartınızla çalışması lazım.

Bir diğeri olaysa core temp v.b. bir program kurarak lütfen cihazınızın oyun açıkken sıcaklığını bir kontrol edin.

Oyunda AMD ekran kartını kullanmasını nasıl sağlayabilirim ne yapmam gerekiyor. Şu sıralar işletim sistemini tekrar kuramam açıkçası çok fazla yedeklemem gereken dosya var fakat yedekleyebilecek alanım yok..
5-6 Dakika GTA Vice City oynadım ve ısı 85-90 civarındaydı. Isı konusunda ne yapabilirim?
Ekran Görüntüsü (3).png

Son düzenleme:
Oyunda AMD ekran kartını kullanmasını nasıl sağlayabilirim ne yapmam gerekiyor. Şu sıralar işletim sistemini tekrar kuramam açıkçası çok fazla yedeklemem gereken dosya var fakat yedekleyebilecek alanım yok..
O zaman şu an yapabileceğiniz en iyisi sürücülerinizi güncelleyin. Özellikle AMD ekran kartınızı. Bahsettiğim durumu da şöyle anlayabilirsiniz, tekrardan dxdiag 'a girdiğinizde monitör seçeneğinde intel ekran kartınız görünür, bir de render seçeneği olacaktır. Onu da gördüğünüz anda otomatik olarak değiştirecektir işletim sistemi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı