Casper H36 Güncelleme Sonrası Siyah Ekran Sorunu

aspergillus

Hectopat
Daha fazla  
Arastırdığımda sadece BIOS güncellemelerinin nasıl yapılacağını gösteren forumlar gördüm. H36 kodlu Casper Nirvana dizüstümde ATI HD5650 ekran kartı var. Güncelleme yapınca siyah ekran hatası alıyorum. BIOS güncellemesini yapınca güncel ekran kartı sürücülerini kabul edecek mi acaba?

Yok mu yardım edecek birisi

Siyah ekran hatası nedir? Bilgisayarı açtığında siyah bir ekran mı var demek istiyorsun? Yanlış bios dosyasıyla bios güncellediğini düşünüyorum. Bozmuş olabilirsin.

Siyah ekran hatası nedir? Bilgisayarı açtığında siyah bir ekran mı var demek istiyorsun? Yanlış bios dosyasıyla bios güncellediğini düşünüyorum. Bozmuş olabilirsin.
İlginiz için teşekkür ederim. Siyah ekran hatası derken demek istedğim ise şu: Bilgisayar açılırken windows açılma sesi gelir ya. Hah işte tam oradan itibaren tüm ekran siyah. Bios ayarlarını aldığımdan beri hiç ellemedim ayrıca belirteyim. Bir sonraki adımım (hatta daha doğrusu ilk adımım oluyor) ne olmalı bilmiyorum

İlginiz için teşekkür ederim. Siyah ekran hatası derken demek istedğim ise şu: Bilgisayar açılırken windows açılma sesi gelir ya. Hah işte tam oradan itibaren tüm ekran siyah. Bios ayarlarını aldığımdan beri hiç ellemedim ayrıca belirteyim. Bir sonraki adımım (hatta daha doğrusu ilk adımım oluyor) ne olmalı bilmiyorum
Yani ekrana görüntü geliyor. BIOS'a erişebiliyor musunuz?

AMD 5000 serisi için en son tam sürüm olarak 13.9 beta olarak da 13.11 yayınlamıştır. 13.11 sürücüsünü yüklerseniz driver' ınız çalışır.

Hayır düzeltmeye çalışırız görüntü gelirse.

Tamam denerim. Ama bu sorun bu ekran kartinda hep yaşanıyormus (ozellikle casperlarda). Forumlarin da çoğuna baktim. Sorununu cozebilen kaybolmus :( Aciklayici aydinlatici bir yazi olsa ne makbule geçerdi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı