Casper H61 anakart ve GTX 750 Ti uyumu

Hatalı bilgilendirme. Uygun değil. Bizzat denedim aynı ana kartla ve PC açılmadı. BIOS güncellemesi de piyasada yok ve ana kart değiştirdiğimde PC açıldı. Bilmediğin konu hakkında yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirme.
Şu an ki bilgisayar özelliklerinizi yazar mısınız?(Anakart,ekran kartı ve işlemci.) Sanırım anakartı değiştirdikten sonra ekran kartı ve güç kaynağı alacağım fakat şu an değil. Dolar düşmesini beklemekteyim. Ve oynadığınız oyunlardan hangi ayarlarda, kaç fps alıyorsunuz? Teşekkürler.

Rainbow Six Siege high ayarlarda ortalama 40-50 FPS sahneden sahneye değişiyor fakat ben tercihen LOD quality very high ve texture quality ayarını very high yapıp kenar yumuşatma hariç tüm ayarları kısıp 65-100 FPS arasında oynuyorum. Haritadan haritaya ve alandan alana değişiyor. BF 1 high-medium karışık ayarlarda 45-50 FPS civarı, CS:GO 120-180 FPS arası değişiyor, Shadow Of Mordor Ultra'da 900p'de ortalama 40-50 civarı sahneden sahneye değişiyor. GTA 5 için FPS değerlerini tam hatırlamıyorum fakat technopat testi var 750 Ti ile, ona bakabilirsin. Diğer oyunlarda pek FPS testi yapmadım ya da aklıma gelmiyor. Direk oyunu sorarsan daha net bir cevap verebilirim. Shadow Of Mordor hariç söylediğim FPS'ler 1080p için.

i5 3450
750 Ti FTW
H61M-Pro

@nitrogeN cycle Ben de deneyene kadar uyumlu sanmıştım ama denedikten sonra fark ettim ki uymuyor. Günlerce uğraştım ama nafile. BIOS güncellemesi yayınlanmamış PCI-E 3.0 için o ana karta. Bu yüzden PCI-E 3.0 kartlar çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı