Casper i3 laptop ısınma sorunu

ulasozkinaci

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben yaklaşık 2 yıl önce Casper i3 laptop aldım. Geçen kirlendiğini düşünerek açıp içini temizledim ve işlemci macununu değiştirdim. Fakat bilgisayarı açtığımda bunlara rağmen daha beter ısındığını hatta Tera oynarken kapandığına şahit oldum. Daha önce oynadığım oyunu temizledikten sonra oynayamaz hale geldim bunun sebebini bilen veya herhangi bir önerisi olan varsa bizlerle paylaşırsa bu sıkıntıdan kurtulalım. Soğutucu kullanıyorum. Ekstradan strong cooler kullanıyorum boşta 55-65 arası yükte 75-85 arası derece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben yaklaşık 2 yıl önce Casper i3 laptop aldım. Geçen kirlendiğini düşünerek açıp içini temizledim ve işlemci macununu değiştirdim. Fakat bilgisayarı açtığımda bunlara rağmen daha beter ısındığını hatta Tera oynarken kapandığına şahit oldum. Daha önce oynadığım oyunu temizledikten sonra oynayamaz hale geldim bunun sebebini bilen veya herhangi bir önerisi olan varsa bizlerle paylaşırsa bu sıkıntıdan kurtulalım. Soğutucu kullanıyorum. Ekstradan strong cooler kullanıyorum boşta 55-65 arası yükte 75-85 arası derece.
eğer temizlik işleminden sonra fan kablosunu takmayı unttuysan bu sonuçla karışlaşabilirsin be soğutma için ucuz frisby soğutuculara bakabilirisniz

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı