Casper i5 3450 sistem ne kadar eder?

Hocam EBA web ve küçük oyunlar için ideal ben şahsen 1200 1600 arası koyardım.

1600 etmez o sistem ben 1600'e R7 240 ve i5 3340'lı sistem aldım en fazla edeceği 1000.

Ben en fazla 800-900 arası verirdim ama daha yükseğini verenler de olur.

Hocam attığım konuda duman çıktığını söyledim. Anakart ve PSU'yu çıksak ne kadar eder?

Hocam lütfen rica ediyorum, tüm parçaları tek tek yazabilir misiniz?

Hocam tek tek satman toplu satmandan daha mantıklı işlemcin 200TL falan olur RAM 100TL.
Ekran kartını yazmamışınız galiba işlemcinin ekran kartı var ona da işlemci fiyatına eklesek 300TL olur işlemci toplam 400-450TL civarı anakart ve PSU zaten buna dahil değil galiba.

Hocam tek tek satman toplu satmandan daha mantıklı işlemcin 200TL falan olur RAM 100TL.
Ekran kartını yazmamışınız galiba işlemcinin ekran kartı var ona da işlemci fiyatına eklesek 300TL olur işlemci toplam 400-450TL civarı anakart ve PSU zaten buna dahil değil galiba.
Hocam kalanlarda kasa da var. Anakart veya PSU'dan birisi yandı ama hangisi yandı bilmiyorum. Vebale girmek istemediğimden ikisini de bozuk diye belirtiyorum. Alan birisi bozuk diye alıp çalıştırsa daha mutlu olurum.

Hocam bozuk parçaları da satarsanız anakartınız yanmamışa güzel para eder eğer PSU bozulmuş ise anakartı satarsanız anakart 150-250TL falan eder eğer anakart bozulmussa PSU'yu 50TL falan ediyor. Hangisinin bozulup bozulmadığını öğrenme imkanınız var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı