Casper İ7 4770 GT630 vs Lenovo H530 İ7 4790 GT 720 hangisini almalıyım?

togito27

Hectopat
Daha fazla  
Casper İntel Core i7 4770 3.4 Ghz 8 Gb Ddr3 1 Tb Hdd 2 Gb Nvidia Gt630 Win 8 - Vatan Bilgisayar

57-328662 - Vatan Bilgisayar

Ama karar veremedim casperi alırsam pek bir kaybım olur mu ?
Birde bu PC'lerden birini aldıktan sonra ekran kartı değiştirme imkanım var mı? Böyle bir imkanım varsa casper'ı alıp 750 TL'ye güçlü bir nvidia ekran kartı takmak mantıklı geliyor. Fakat bunu yapsam bile işlemciden pek kaybım olur mu çözemedim. Benim araştırarak bulduğum 2 pc bunlar ama daha iyi bir hazır pc biliyorsanız lütfen önerin. Bütçem 2300 TL'ye kadar çıkabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim montajı sen yapamaz isen parçaları vatandan al orada yaptır. Ama Technopat montaj rehberlerini izle çok rahat yaparsın. Parça seçiminden anlamıyorsan yeni konu aç yardımcı oluruz.

Emin ol aynı fiyata katlarca daha iyisini alırsın. Forum Casper alıp ağlayanlarla dolu. Bir arkadaş fotoğraf attıydı buzdolabına koyup oynarken ısınmasın diye.

Tam bütçenizi söyleyin gerekirse APU toplarız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı