Casper i7 4770 sisteme yükseltme

Xeckot

Kilopat
Merhabalar,
Benim yaklaşık 5 yıllık falan bir bilgisayarım var ve ekran kartı bozuldu. Sistem şu şekilde:
Benim sorunum şu anakartımın PCIe girişi 2.0 destekli ve bu yüzden yeni nesil bir ekran kartı alıp taksam bile tam performans alamayacağım. Zaten bütçem çok yüksek değil muhtemelen 400 ile 700 TL arasında bir fiyatta ekran kartı alabileceğim taş çatlasa 1000 TL maksimuma çıkarım ancak sanırım. PSU da yetersiz olduğu için PSU da almam gerekecek bunlar toplamda 1000 TL'yi aşmamalı sizden yardım istiyorum. Hangi ekran kartlarını önerirsiniz, eski nesil mi almalıyım yeni nesil mi, PSU değiştirmeli miyim? Bu konularda bilgisi olan birisi yardım edebilirse çok sevinirim.

İnternete Hadron PSU veya Platoon 600w güç kaynağı yazarsan ucuz olduğunu görebilirsin. Anakartın PCİE slotunun 2.0 veya 3.0 olmasının ekran kartının performansını etkilemesi imkansızdır. Etkilese bile en fazla 1 2 FPS taş çatlasa 5 FPS etkiler ekran kartı olarak GTX 1050 ocsuz 75 watt tüketiyor tavsiye ederim PSU alırsan 1050 Tİ de alabilirsin. 2. El alırsan sana para bile artabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadron PSU alınmaz. TSK'ya patlayıcı arıyorsan o başka.

PCI-E slotunun 2.0 olması bir şeyi değiştirmez. Şu an sanırım bu limitlere takılan son kullanıcı kartı olarak bir tek Nvidia Titan V var.

200 TL civarı orta halli, bilindik bir PSU alıp kalan bütçe ile de ikinci el GTX 1050 Ti almanızı tavsiye ederim.

Sistemin güzel. PSU ve yanına 8 GB RAM takviyesi ile işi çözersin. PCIe 2.0 olması bişey değiştirmez. Güncel hiç bir kart PCIe 3.0'ı tam olarak kullanamaz. Yakın olarak kullanan 1-2 kart var ya da yok. PCIe 2.0'a 1080 bile takabilirsin.

Bütçeyi 500 TL civarında tutabilecek gibiyim 1000 TL yalan oldu. Şu durumda tavsiyeleriniz ne olur mümkünse PSU değiştirmeden, onu ileri zamanda değiştiririm.

Bütçeyi 500tl civarında tutabilecek gibiyim 1000tl yalan oldu şu durumda tavsiyeleriniz ne olur mümkünse psu değiştirmeden onu ileri zamanda değiştiririm.
GTX 750 veya GTX 750 Ti bak bence Aliexpressten. Merak etme çok güvenilir ben aldım ve sattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…