Casper i7 4770 sisteme yükseltme

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese teşekkür ederim 450watt bir psu ve GTX 1050 aldım.
Arkadaşlar konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ancak sizden mümkünse bilgi almak istiyorum. Konu sahibi Xeckot isimli arkadaşının sisteminin aynısı bende de mevcut ve ben de bir PSU ve GTX 1050 Ti Gaming X ekran kartı almak istiyorum. Acaba bu sisteme monte etme aşamasında herhangi bir problem olur mu? Bir de Xeckot isimli arkadaş en son 450 Watt bir PSU ile GTX 1050 aldığını söylemiş acaba bunları mevcut kasaya mı monte etti yoksa ekstra bir kasa aldı mı?

Merhabalar,
Benim yaklaşık 5 yıllık falan bir bilgisayarım var ve ekran kartı bozuldu. Sistem şu şekilde:
Benim sorunum şu anakartımın PCIe girişi 2.0 destekli ve bu yüzden yeni nesil bir ekran kartı alıp taksam bile tam performans alamayacağım. Zaten bütçem çok yüksek değil muhtemelen 400 ile 700 TL arasında bir fiyatta ekran kartı alabileceğim taş çatlasa 1000 TL maksimuma çıkarım ancak sanırım. PSU da yetersiz olduğu için PSU da almam gerekecek bunlar toplamda 1000 TL'yi aşmamalı sizden yardım istiyorum. Hangi ekran kartlarını önerirsiniz, eski nesil mi almalıyım yeni nesil mi, PSU değiştirmeli miyim? Bu konularda bilgisi olan birisi yardım edebilirse çok sevinirim.
2. El 1050ti al ve thermaltake smart rgb psu al

450 Watt PSU yeterli gelecektir GTX 1050 Ti için. Kendimde bizzat 450W PSU ile kullanıyorum kasanıza boyutlarına bakın sığacaksa kasayı değiştirmenize de gerek yok.
Öncelikle teşekkür ederim. Aslında ileriye dönük düşünerek 750 Watt ya da 850 Watt bir PSU almak istiyorum birde GTX 1050 Ti ama tek çekindiğim nokta bu kasaya yeni alacağım PSU ve ekran kartı sığar mı? Siz GTX 1050 Ti den memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?

Öncelikle teşekkür ederim. Aslında ileriye dönük düşünerek 750 Watt ya da 850 Watt bir PSU almak istiyorum birde GTX 1050 Ti ama tek çekindiğim nokta bu kasaya yeni alacağım PSU ve ekran kartı sığar mı? Siz GTX 1050 Ti den memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?
Bu biraz tartışılır şu anda bana yetiyor memnunum herhangi bir sıkıntım yok. İşlemcim o kadar iyi olmadığı için de üzerini düşünmedim açıkcası alırken. Eğer FPS ve Ultra ayar takıntınız yoksa alınabilir. Sıfır alacaksanız değmez şu an fiyatına. GTX 1650 Super bakmanızı tavsiye ederim. Sonuçta bir nesil eski bir kart oldu artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı