Kısacası demek istediğim bu kasayı 2-3 ay daha kullanmak istiyorum fakat bu anakart o kasaya sığar mı bilgim yok. Şu an PEGATRON IPXSB-H61 adlı bir anakart takılı sizlerin yorumlarını bekliyorum saygı değer üyeler.
alacağınız anakart micro atx ufacık birşey 1 karış kadar neredeyse ben KENDOMEN DEEPCOOL Cases kullanıyorum. kasanın yarısı bomboş sığmama ihtimali yok en küçük anakart yapısına sahip resimlerde 4 yükseltme vidasının olduğu kare kısım kadar anakart . Kasanın yükseltme vidalaması uygun değil ise ona birşey diyemem bunu atlamamak lazım nede olsa hazır kasa onun için kasanın tam modelini alıp kendi sitesinden bakmak lazım. ancak, uyacaktır sorun çıkmaz diye düşünüyorum yükseltme vidalarını kendin yer değiştirirsin eğer denk gelmez ise.Anakart ahanda bu kadar
yükseltme vidaları kasa ile beraber gelir sen anakartına göre yerleştirirsin kasaların delikleri standarttır senin kasana uyacaktır emin ol sen sadece vidaların yerini değiştireceksin .resimde göreceğin gibi yükseltme vidalarının yerleri belli anakart yapısına göre yerleştirebilirsin bunun ile ilgili ölçütler ve nerelere yerleştireceğin hakkında kaynak vardır. işlemci pin yapısı uymuyorsa zaten bu kartı almaya gerek yok .