Casper kasasına RX 570 sığar mı?

Hocam kyk kredisi ile yükseltiyorum evdeyim diye :D 400 lira çok geliyor nerden baksan bir aylık kredim o benim :(

Her psu bu kasaya uyar herhalde değil mi bir sıkıntı çıkmaz yani en büyük korkum zaten sığıp sığmama olayı şimdi ekran kartını öğrendim içim rahat, gidip bir psu alıcam büyük gelicek, küçük gelicek sonra uğraş dur bir önerin varmı hocam
PSU boyutları standarttır zaten. Sadece 1000W ve üstü PSUlar uzun oluyor.

Hocam çok yordum seni kusuruma bakma günlerdir araştırıyorum doğru yapayım şu işi diye 500W +80 bir PSU yeterli olur mu sisteme son sorum gerçekten :D

Estağfurullah :D 500+80'de yeterli olur. Bütçeniz varsa ileriye dönük olması için 600+80 alabilirsiniz. Fakat belirttiğim gibi kasanız küçük olduğu için kablo kalabalığı istemiyorsanız modüler PSU alabilirsiniz. İşinize yaramayan kabloları PSU'dan çıkarmanız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Estağfurullah :D 500+80'de yeterli olur. Bütçeniz varsa ileriye dönük olması için 600+80 alabilirsiniz. Fakat belirttiğim gibi kasanız küçük olduğu için kablo kalabalığı istemiyorsanız modüler PSU alabilirsiniz. İşinize yaramayan kabloları PSU'dan çıkarmanız için.
İleriye dönük pek bir şey düşünmüyorum ya hıgh power 500w +80 psu su iyidir sanırım 12A kanalında 38A yazıyor 450w filan veriyor sanırım yeterli olucaktır sanırım ne dersin :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı