Casper kendini Excalibur G900 ile geliştirdi mi?

SapkaliTurna

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, dün en fazla 14K bütçe ile sizden laptop tavsiyesi istemiştim. Aynı zamanda fiyatına göre iyi bir Excalibur laptop atıp iyi midir demiştim ama millet onu atlamış. Genellikle MSI laptop gönderdiniz ama gönderdiğiniz MSI laptoplar beklediğim özelliklerden düşük geldi. Sadece isim yaptığı için bir markaya yüksek fiyat vermek istemiyorum. O yüzden G900'e bir şans vermek istiyorum ama endişeliyim de. Kullanılanlar varsa nasıl? Gerçekten de Casper kendini bu modelde geliştirmiş mi? Bu arada almak istediğim model: https://www.hepsiburada.com/casper-...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000TPHNG

Bu modelden bi arkadaşım almıştı donanımı farklıydı ama galiba kötü olsa niye alsın ki ? Elbette geliştirmişlerdir kendilerini herhalde.
Casper, ürünlerine markalarını bastırdığı firmalar gelişmedikçe gelişeceğini zannetmiyorum. Ayrıca gelişse bile garanti konusunda halen sorun yaşayan kullanıcılara rastlıyorum. Hiçbir zaman iyi de olsa almanızı önermem.
Garanti muhabbetini bilmiyordum.

Arkadaşlar selam, dün en fazla 14K bütçe ile sizden laptop tavsiyesi istemiştim. Aynı zamanda fiyatına göre iyi bir Excalibur laptop atıp iyi midir demiştim ama millet onu atlamış. Genellikle MSI laptop gönderdiniz ama gönderdiğiniz MSI laptoplar beklediğim özelliklerden düşük geldi. Sadece isim yaptığı için bir markaya yüksek fiyat vermek istemiyorum. O yüzden G900'e bir şans vermek istiyorum ama endişeliyim de. Kullanılanlar varsa nasıl? Gerçekten de Casper kendini bu modelde geliştirmiş mi? Bu arada almak istediğim model: https://www.hepsiburada.com/casper-...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000TPHNG

Kardeşim Casper'in kullandığı malzemelerin kalitesini bile iyi düşünmüyorum.Sakın yoo gayet iyi demeyin,burada kendi düşüncemi söylüyorum.

Casper'in problemi müşteri desteği yok, garanti servisi bilgisiz ve malzeme yapısı çok kalitesiz. Casper F600 kullandım ve daha önce yaşadığım sorunları burada konu açtım, bir keresinde güç gelip gidiyordu servisi aradım anakart değişmesi lazım demişlerdi oysa power tuşuna basılı tutup içindeki elektriği boşaltınca halloldu. Kaç kez servise gönderdim ve not edip üstüne aradım format atmayın bilgisayara diye, format atılması gerekmeyen şeyde bile format atıyorlardı tüm bilgilerim silinmişti onlar yüzünden.

Casper yerine msi,asus,dell,acer markalarının tercih edilmesini öneririm.
Bütçeniz yetmiyorsa casper,monster gibi markalara yönelmenizi normal karşılarım.

Casper g900 yerine Amazon'dan Gf 65 Thin,msi ge 75 raider,gs 75 stealth veya Acer nitro 5 tercih edilebilir.

Kusura bakmayın bu laptopları önersemde ekran kartlarının kaç watt enerji çektiğine veya soğutma performansına bakmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı