Alınmaz. Forumda bir sorun yaşayan insan daha görünce canıma tak etti. Umarım Google'da bu soruyu aratanlar bu konuyu görür de vazgeçerler. Başlığı böyle açtım ki normal bir insan Googleda böyle aratıyor genelde görmesi için. Bir daha niye casper alınmaz derlerse bu konuyu atabilirsiniz. (Galiba fotoğraf sınırına ulaştım daha atamıyorum ama daha ne niceleri var ) Aşağıda sorun yaşayan insanların fotoğrafları:
Excalibur hakkında şikayet yazmak ya da kullanıcı yorumlarını mı arıyorsunuz? Excalibur ile ilgili şikayet yazmak veya Excalibur yorumları için hemen tı...
www.sikayetvar.com
Beni bu konuyu açmaya iten mesaj:
(Çözüm olarak ThrottleStop öneriliyor! )
2018'de ben de Casper almıştım hatta şu an da ondan yazıyorum. Malzeme kalitesin rezilliği bir yana Arma 3'e CS:GO'ya girmek için fanlı yükseltici kullanmam gerekiyordu. Ben de tavsiye etmiyorum ama genel olarak bütün laptoplarda ısınma sorunu çözülmüş değil.
Modeli nedir ki? Casper Monster her modelde kötü mesela ama Lenovo'nun kötü ve iyi modelleri olabilir her markada olduğu gibi. Her markanın kötü ve iyi modelleri var ama Casper ve Monster'ın bir tane iyi modeli yok.