Casper laptop alınır mı?

2018'de ben de Casper almıştım hatta şu an da ondan yazıyorum. Malzeme kalitesin rezilliği bir yana Arma 3'e CS:GO'ya girmek için fanlı yükseltici kullanmam gerekiyordu. Ben de tavsiye etmiyorum ama genel olarak bütün laptoplarda ısınma sorunu çözülmüş değil.
Yok öyle bi şey dostum. Victus 16dan yazıyorum incelemem de var sıcaklıklara bakabilirsin ordan.

Yavaş yavaş çözüldü bu ısı sorunu laptoplarda.

Yok öyle bir şey dostum. Victus 16'dan yazıyorum incelemem de var sıcaklıklara bakabilirsin oradan.

Evet gayet iyi. Acer Nitro alan tanıdığım da 1 aydır 90 derece diye şikayet ediyor. Bir de Victus'la Nitro arasında kalıp onu almıştı. Sağlık olsun artık bir dahakine HP alırız.

Evet gayet iyi. Acer Nitro alan tanıdığım da 1 aydır 90 derece diye şikayet ediyor. Bir de Victus'la Nitro arasında kalıp onu almıştı. Sağlık olsun artık bir dahakine HP alırız.

Acer Nitro da iyidir hocam çok öneriliyor forumda hangi modelini almış acaba? (HX serisi işlemci varsa normal olabilir 90 derece.)

6 yıllık Acer Nitro 5'i tam yükte termal macun ile 70 derecelere düşürdüm. Modelden modele değişir o, markasal bakmamak gerek.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek, Casper laptop alınmaz.

HX serisi işlemciler thermal throttle seviyesine gelene kadar çok güç çekmeye göre tasarlanabiliyor. O yüzden 90 dereceler normal olabilir.
6 yıllık Acer Nitro 5'i tam yükte termal macun ile 70 derecelere düşürdüm. Modelden modele değişir o, markasal bakmamak gerek.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek, Casper laptop alınmaz.

Modeli nedir ki? Casper Monster her modelde kötü mesela ama Lenovo'nun kötü ve iyi modelleri olabilir her markada olduğu gibi. Her markanın kötü ve iyi modelleri var ama Casper ve Monster'ın bir tane iyi modeli yok.
Bu benim bilgisayarım.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...lir-bilgisayar-82rk00yatxa30-pm-HBC00005RINON

Bu da ablamın.
LENOVO V15 Ryzen 3-7320u 8gb 256 Ssd 15.6" Freedos Taşınabilir Bilgisayar 82yu00p0tx Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı